IT & C

#apple #ipad mini #lansare ipad

Apple a lansat noul iPad mini, alaturi de alte gadgeturi noi

Apple a lansat o noua serie de gadgeturi, dar vedeta evenimentul din California a fost noul iPad mini. Cu o diagonala de 7,9 inci, iPad mini ofera aceeasi rezolutie si specificatii ca si iPad 2. Noile lansari au inclus si noul "noul iPad" (a patra generatie a tabletei de 9,7 inci) si noi modele iMac, MacBook Pro si Mac mini.

Noul iPad mini va concura cu tablete de 7 inci ca Amazon Kindle Fire si Google Nexus 7, dar are un pret de pornire mai mare, incepand cu 329 dolari.

Apple iPad mini este cu 53% mai usor si cu 23% mai subtire decat tabletele ipad si ecranul are rezolutie de 1024x768, ca iPad 2.

Apple a lansat si a patra generatie a tabletei iPad de 9,7 inci, cu nou dock conector mai mic si cu procesorul mai puternic utilizat si de iPhone 5, potrivit TheVerge.com.



Seria de computere all-in-one iMac a fost extinsa cu de Apple cu o noua generatie, mai mult mai subtire, in variantele de 21,5 inci cu rezolutie 1920x1080 si 27 inci, 2560x1440.



MacBook Pro va fi disponibil si in varianta de 13,3 inci, cu Retina Display, cu pret de pornire de 1699 dolari.



Si Mac mini a primit un update pentru specificatii mai puternice si va costa 999 dolari.



Sursa foto: 9to5Mac.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele