IT & C

#apple # siri apple #acuzatii apple

Apple a fost dat in judecata de un client nemultumit de Siri

Siri face probleme companiei Apple . Un client nemultumit a dat in judecata compania pentru reclama falsa cu privire la capacitatile aplicatiei.

Frank Fazio a decis sa cheme Apple la tribunal dupa ce a constatat ca aplicatia disponibila numai pe iPhone 4S functioneaza foarte diferit de prezentarea sa din reclame.

Clientul nemultumit acuza Apple ca s-a folosit de aplicatie pentru a-i convinge pe consumatori sa cumpere un iPhone 4S, scrie Slashgear.com.

Modul de functionare al aplicatiei nu este prezentat corect in reclamele Apple, sustin avocatii lui Fazio. Siri nu intelege de multe ori ce ii cere utilizatorul, iar atunci cand intelege, ii ia foarte mult sa raspunda.

Apple nu a raspuns pana acum acuzatiilor, insa site-ul oficial al companiei a informat utilizatorii inca de anul trecut despre faptul ca Siri este o aplicatie beta, nu una finala si completa.

Sursa foto: Cultofmac.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele