IT & C

#aplicatii blackberry #blackberry # blackberry 10

Aplicatiile BlackBerry ar putea fi criptate in curand

Oficialii RIM au anuntat ca lucreaza la un sistem pentru criptarea aplicatiilor BlackBerry ce sunt vandute in BlackBerry App World. O alta masura de securitate vizeaza interzicerea incarcarii locale a aplicatiilor.

Alec Saunders, vicepresedintele RIM, a anuntat ca incarcarea locala a aplicatiilor va fi in curand imposibila pentru utilizatori, atat din motive de securitate, cat si pentru a descuraja pirateria.

Oficialul RIM a explicat ca optiunea va fi in continuare disponibila pentru dezvoltatorii de aplicatii, dar o alta masura de securitate va fi criptarea aplicatiilor cu un PIN de patru cifre, potrivit Geek.com.

Aplicatiile descarcate din BlackBerry App World vor putea fi astfel folosite doar pe tableta sau telefonul utilizatorului care stie parola PIN.

Masurile de securitate vor afecta tabletele PlayBook, ce ruleaza in prezent PlayBook OS 2.0, dar si noile telefoane BlackBerry 10 asteptate in toamna acestui an.

Sursa foto : Mnkstudio.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele