IT & C

#aplicatii smartphone #telefon mobil #felicitari #aplicatii de paste #retete culinare #aplicatii smartphone paste

Aplicatii de Paste pentru telefonul mobil

Daca vrei sa trimiti o felicitare cu specific de Paste sau daca ai nevoie de sfaturi culinare pentru prepararea mancarurilor pascale, tehnologia nu te lasa la greu nici de aceasta data. Poti descarca pe telefonul mobil numeroase aplicatii cu aceasta tematica.

Una dintre cele mai populare aplicatii pe telefonul mobil pentru Paste este "100+ Easter Recipes", care ofera o multitudine de retete specifice sarbatorilor pascale. Mai exista si aplicatia "Eggs from Dash! Recipies", care a fost dezvoltata special pentru aceasta perioada de Dash Magazine si unde sunt oferite diverse metode de deocorare a oualor.

O alta aplicatie interesanta pentru Paste este si "Easter recipies & tips" care ofera, pe langa retete, si sfaturi despre cum sa petreci Pastele.

Specialistii de la PhoneGeeks recomanda pentru aceasta perioada si aplicatia "Egg Timer Free", pentru Android, care te ajuta sa calculezi timpul necesar fierberii oualor.

De asemenea, printre aplicatiile de Paste se regasesc si jocurile pentru copii precum "Bubble Blast Easter".

"In topul preferintelor din aceasta perioada se afla aplicatii precum Easter Egg Decoration sau Easter Egg Maker, ce le ofera utilizatorilor posibilitatea de a decora un ou pe telefon si de a-l trimite prietenilor", a explicat Adrian Coman de la The PhoneGeeks.

Sursa foto: es.appbrain.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele