IT & C

#smartphone #partener #aplicatie

Aplicatie de smartphone care te ajuta sa-ti gasesti un partener de o noapte

In Marea Britanie a fost lansata, miercuri, o aplicatie de smartphone extrem de folositoare pentru amatorii aventurilor de o noapte, scrie adevarul.ro.

Aplicatia se numeste LocalSin si foloseste GPS -ul mobilului si informatiile de pe profilurile de Facebook pentru localizarea celor mai apropiate persoane "doritoare" si "disponibile".

LocalSin creste sansele unei aventuri de o noapte cu 90%, prin faptul ca ofera o "harta a pasiunii in timp real" pe care indica utilizatorului parteneri compatibili cu preferintele lui din locul in care se afla, relateaza publicatia britanica The Daily Mail.

"Va revolutiona jocul rendez-vous -urilor. Permite barbatilor si femeilor de orice orientare sexuala sa localizeze si sa interactioneze cu alte persoane cu aceleasi preferinte din imediata loc vecinatate", a afirmat un purtator de cuvant al companiei care produce acest software.

Aplicatia este disponibila si in SUA si Australia, fiind utilizata deja de zeci de mii de persoane. Producatorii estimeaza ca in urmatoarele saptamani vor vinde aproximativ 50.000 de licente LocalSin pe teritoriul Marii Britanii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele