IT & C

Antena 3 se lanseaza luni

Dupa numeroase amanari, a devenit oficial: Antena 3 intra in emisie incepand de luni. Verificarile tehnice s-au incheiat, iar echipa postului face ultimele teste pe echipamentele noi. Grila include trei jurnale principale, dintre care cel mai important la ora 21.00, si stiri din ora in ora. Vlad Petreanu , Dana Deac , Mihai Gadea, Gabi Firea, Maria Coman sunt cateva dintre vedetele noului post. La ele se adauga si o surpriza: Jay Leno, titrat in romaneste.
Reporterii- prezentatori

Cu Sorin Oancea pe post de director si Vlad Petreanu la sefia stirilor, noua televiziune propune printre altele, ca noutate, promovarea ca prezentatori a unor reporteri cunoscuti din transmisiunile in direct ale Antenei 1. Un exemplu este Maria Coman, care va prezenta jurnalul de la 21.00 - sambata si duminica. In timpul saptamanii, acelasi jurnal va fi prezentat de Vlad Petreanu. Gabriela Firea a fost anuntata in noua grila cu un talkshow, insa Departamentul de relatii publice al postului nu a dezvaluit amanunte privind formatul. Firea isi va pastra emisiunile de la Antena 1. In schimb, va trece cu totul pe Antena 3 Mihai Gadea, care va prezenta jurnalul de sinteza de la miezul noptii.

Suprapuneri cu Realitatea TV

Jurnalele de pe Antena 3 vor incepe la ora 6.00 si vor dura pana in 15 minute, cu exceptia celor de la orele 12.00, 18.00 si 21.00, care se vor intinde pe 45 de minute. Evitand concurenta cu programele informative ale Antenei 1, Antena 3 ataca frontal cele doua jurnale lungi din prime time-ul Realitatii TV, de la orele 18.00 si 21.00.
In materie de emisiuni, au fost confirmate preluarea The Tonight Show al lui Jay Leno, subtitrat, de la ora 23.00, si matinalul Danei Deac, Cafeaua cu sare, care reapare zilnic, intre orele 8.00 si 11.00.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele