IT & C

AMD le raspunde celor de la Intel prin noile notebook-uri Puma

 Luptandu-se sa tina pasul cu sistemele PC notebook Santa Rosa de la Intel, Advanced Micro Devices (AMD) a anuntat ca are in plan lansarea propriului pachet de procesoare mobile si cipseturi.

AMD va crea Puma prin combinarea procesoarelor mobile numite „Griffin” cu un nou cipset RS780 pentru a permite comerciantilor sa configureze notebook-uri cu un mai bun management al energiei, o eficienta a memoriei si o largime a benzii mai mari decat poate oferi generatia actuala de procesoare Turion.

Puma le va permite comerciantilor si combinarea cipurilor Griffin cu cipseturi third-party. AMD spera ca sistemul Puma sa extinda productia companiei pe piata greu de cucerit a notebook-urilor. AMD nu va trimite comerciantilor de PC-uri volume intregi ale componentelor companiei pana la sfarsitul lui 2007 , deci notebook-urile Puma nu vor ajunge pe rafturile magazinelor pana la jumatatea lui 2008. (continuarea in PC World )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele