IT & C

#amd #driver grafic #ati #windows 7 #microsoft #certificat whql #windows hardware quality lab

AMD lanseaza driver grafic pentru Windows 7

AMD a anuntat obtinerea certificarii windows hardware quality lab (WHQL) pentru driverele destinate sistemului de operare Windows 7 din prima zi a demararii programului de certificare.

Certificarea WHQL asigura calitatea driverelor grafice AMD, garantand stabilitate, performante ridicate si o experienta deosebita in Windows 7 atunci cand se utilizeaza combinatia de drivere si placi grafice ATI Radeon.

Laboratoarele Windows

Certificarea WHQL asigura un nivel foarte ridicat al calitatii si fiabilitatii, fiind considerat esential de catre multi utilizatori. Totodata, aceasta demonstreaza abilitatile AMD de a oferi stabilitate, performante 3D incredibile si redare multimedia fluenta, necesare pentru a profita din plin de noile facilitati Windows 7.

Pentru utilizatorii produselor grafice din seriile ATI Radeon HD 2000, HD 3000, si HD 4000, ATI Catalyst ofera suita software cu cea mai buna fiabilitate si stabilitate, suport complet WDDM 1.1 WHQL pe Windows 7, inovatii programate sa apara lunar legate de performanta si de noi functionalitati si Activarea tehnologiei ATI Stream pentru utilizare curenta a procesorului grafic (GPGPU), pentru placile grafice care suporta aceste functii.

disponibilitate

Driverele grafice certificate Microsoft WHQL pentru Windows 7 sunt disponibile pentru descarcare pe site-ul AMD.com incepand cu data de 5 mai, 2009, iar un driver unificat, certificat WHQL , ce va suporta atat Windows Vista cat si Windows 7 este programat pentru lansare odata cu noul ATI Catalyst 9.5 din aceasta luna.

"AMD coopereaza in mod constant cu Microsoft pentru a asigura performante superioare si o experienta Windows 7 deosebita, pentru toate seriile noastre de procesoare grafice", a declarat Ben Bar-Haim, vicepresedinte, Software Engineering la AMD.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele