IT & C

#e-book #kindle #amazon #romania

Amazon Kindle se lanseaza si in Romania

Amazon a anuntat lansarea e-book-ului Kindle in alte 100 de tari printre care se afla si Romania.

Pana acum, Amazon Kindle putea fi achizitionat doar in Statele Unite ale Americii.

Specificatii tehnice

Noua generatie Amazon Kindle vine dotat cu un ecran de sase inch, iar intreg dispozitivul cantareste 280 de grame. Totodata, modelul are un acumulator care se incarca in patru ore, rezista zile intregi fara a fi reincarcat si poate stoca pana la 1.500 de carti in format digital. Ca si in cazul altor modele de e-book, ecranul lui Kindle nu este luminat (backlight), experienta de citirea fiind asemanatoare cu cea a unei carti autentice.

Modelul este doatat cu conectivitate Wi-Fi , utilizatorul fiind capabil sa descarce carti in format electronic direct pe dispozitiv, iar achizitionarea cartilor virtuale se va face prin magazinul online Amazon. Totusi, in caz ca e-book-ul se defecteaza sau este pierdut, utilizatorii nu vor trebui sa recumpere cartile, acestea fiind pastrate in sistem de "back-up" pe Amazon.

Alte detalii

Cartile digitale care vor putea fi descarcate sunt doar in limba engleza, dar Amazon pune la dispozitia utilizatorul intreaga baza de date a celor de la New Oxford American Dictionary care contine peste 250.000 de definitii. Totodata, utilizatorii vor putea descarca si continutul digital ale unor publicatii importante din presa internationala.

Pretul pe care doritorii romani il vor plati pentru e-book-ul Amazon Kindle este de 297 USD la care se adauga cate 10 USD pentru fiecare carte cumparata din magazinul Amazon. Kindle va putea sa fie comandat si pe piata autohtona din data de 19 octombrie 2009.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele