IT & C

#alienware optx aw2310 #3d #high-definition

Alienware OptX AW2310, monitor 3D de 23 inch

Unul din cei mai cunoscuti producatori de sisteme de gaming, Alienware anunta oficial primul lor monitor 3D, modelul OptX AW2310.

Pana acum compania a mai facut disponibile pe piata alte sisteme, ca laptopurile M15x si M17x, cele mai recente modele.

Specificatii tehnice

Noul model are o diagonala generoasa de 23 de inch si este capabil sa redea imagini high-definition la 1080p. Timpul de raspuns al monitorului este de 3 milisecunde si dispune de o rata de refresh de 120 Hz.

Mai mult, Alienware OptX AW2310 vine cu suport stereoscopic daca utilizatorul va folosi monitorul impreuna cu kit-ul nVidia GeForce 3D Vision . Cei de la nVidia au demonstrat tehnologiile 3D Vision pe desktop PC -uri conectate la cele mai noi monitoare LCD 1080p cu tehnologie 120Hz, 3D Vision-Ready produse de Acer, Alienware si altii si notebook-uri 3D-Vision-ready echipate cu panouri de 120Hz cu capacitati 3D.

Totodata, compania a prezentat nVidia 3D Vision Surround, prima solutie 3D stereo din lume destinata segmentului consumer, ce permite utilizatorilor saruleze jocuri 3D pe 3 monitoare HD pentru o experienta de gaming asemanatoare cu experienya IMAX.

Disponibilitate Alienware

Noul monitor 3D a celor de la Alienware este disponibil pentru gamerii din Statele Unite ale Americii la pretul de aproape 500 USD. Totusi, pentru experianta completa utilizatorul va trebuie sa foloseasca un kit 3D complet.

Este posibil ca monitorul de gaming Alienware OptX AW2310 sa nu ajunga pe piata din Romania. Totusi, s-ar putea ca in urmatoarele luni acesta sa fie disponibil din magazinele online internationale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului