IT & C

#masina #afacere #gps #MotionGPS.ro #monitorizare gps

Ai mare nevoie de monitorizare GPS pentru masina sau afacerea ta. Afla de ce!

ADVERTORIAL

Tehnologia moderna ofera noi solutii de protectie si control pentru posesorii de autovehicule sau pentru societatile comerciale. Indiferent care este categoria din care faci parte, ai mare nevoie de un sistem de monitorizare GPS pentru masina sau afacerea ta. Afla cum te ajuta performanta tehnologie sa iti recuperezi autovehiculul daca iti este sustras si cum iti poti eficientiza costurile firmei prin intermediul monitorizarii GPS.

Solutiile de monitorizare GPS pentru automobilul personal, autovehiculele dintr-un parc auto, camioane sau chiar utilaje agricole sunt un cec in alb pentru prevenirea furturilor si a pierderilor financiare majore. Motiongps.ro, furnizorul serviciului de top al secolului XXI, ofera monitorizare flota GPS, monitorizare flota carburant, monitorizare flota online si monitorizare flota carburant, impreuna cu un set de informatii corecte privind utilitatea produselor de acest tip.

Avantajele utilizarii unui sistem de monitorizare flota GPS sunt nenumarate: siguranta vehiculului este mai mare, sansele de recuperare a masinii in caz de furt cresc exponential, iar administratorii flotelor auto isi pot supraveghea mai eficient activitatea, reducand costurile la minimum.


Ce este monitorizarea GPS?

Monitorizarea GPS presupune instalarea unui dispozitiv special furnizat de Motiongps.ro (cu design minimalist, cel mai redus de pe piata), numit tracker GPS, care culege si transmite date despre autovehiculul in care se afla, prin satelit.

In afara de pozitia masinii in spatiu, datele transmise in timp real de device-ul de ultima generatie vizeaza si parametrii de functionare ai autovehiculului, temperatura din interior (prin senzori speciali, functie utila transportului de marfa de pilda), consumul de combustibil si alte detalii extrem de utile administratorilor de firme.


Monitorizare flota online

O solutie excelenta pentru conducatorii auto care isi petrec mult timp in deplasare este monitorizarea flotei online, care se face cu ajutorul informatiilor din sistemul de localizare globala si cu cele achizitionate de echipamentele instalate. Acest serviciu ofera:
 

  • flexibilitate (se poate utiliza de oriunde, la orice ora, de pe laptop, smartphone sau tableta)
  • confidentialitate (datele sunt protejate cu user si parola, iar transferul se face prin protocolul https)
  • independenta (nu este necesar un hardware de stocare a datelor, resurse suplimentare de calcul a rapoartelor, back-up asigurat etc).

 


Monitorizare flota GPS pentru firme

Administratorii de firme pot culege avantaje puternice de pe urma serviciului de monitorizare flota GPS, de la economia importanta de carburant (prin observarea in timp real a consumului), pana la scaderea costurilor pentru asigurare CASCO pentru furt, reducerea uzurii autovehiculelor, minimizarea riscurilor de furt, documentarea automata, eficientizarea comunicarii si economisirea costurilor de telefonie, diminuarea riscurilor si preintampinarea prejudiciilor.

Angajatii sunt monitorizati in timp real, la fel si starea motorului (oprit/pornit), viteza masinii sau combustibilul cu care a fost alimentat vehiculul!


Monitorizare consum combustibil flota

Economia de carburant este un argument solid pentru folosirea monitorizarii consumului de combustibil pentru flota. Eroarea de masurare este de maximum 1%, sistemul emite rapoarte de consum individuale transmisibile prin SMS/email, iar update-ul softului este gratuit.

Intra pe Motiongps.ro si afla totul despre pachetele speciale de monitorizare prin GPS si online!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele