IT & C

#microsoft #sistem de operare #windows 8 pro

Afla cat va costa noul Windows 8 Pro!

Windows 8 Pro, noul sistem de operare propus de compania Microsoft, va fi comercializat la preturi promotionale in perioada octombrie 2012 - 31 ianuarie 2013.

Astfel, in perioada promotionala cei care vor cumpara Windows 8 Pro din magazine vor plati 69.99 de dolari. Daca se opteaza pentru descarcarea imaginii ISO de pe site-ul Microsoft, pretul scade la 40 de dolari. In cazul in care se achizitioneaza un calculator care are deja instalat sistemul de operare Windows 7, trecerea la Windows 8 Pro se poate face contra sumei de 15 dolari.

Geek.com scrie ca dupa expirarea perioadei promotionale Windows 8 Pro va putea fi achizitionat cu 199 de dolari, informatie care insa nu a fost confirmata oficial de Microsoft.

Daca firma americana va confirma acest pret, utilizatorii vor avea ocazia sa cumpere un sistem de operare mult mai ieftin decat Windows 7. Va reamintim ca in varianta Windows 7 Ultimate costa in jur de 320 de dolari.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele