IT & C

#linux #steam # jocuri linux

Afla care sunt primele jocuri pregatite de Steam pentru Linux

Valve a anuntat deja primele 15 jocuri ce vor fi disponibile prin Steam pentru Linux in testele beta ce incep in aceasta luna.

Pentru inceput, doar 1000 de voluntari norocosi vor avea sansa sa testeze platforma de distributie digitala Steam pe Linux, alaturi de cele 15 jocuri.

Dupa succesul pe platformele Windows si Mac, Valve lucreaza de mai mult timp la portarea sa pe Linux, mai precis pentru utilizatorii de Ubuntu 12.04, potrivit Geek.com.

Cel mai mare pas inainte a fost constatarea ca jocul Left 4 Dead 2 are o performanta grafica mai ridicata prin Steam pe Linux decat varianta de Windows.

In afara de Left 4 Dead 2, lista jocurilor disponibile la testele beta private Steam pentru Linux include: Amnesia: The Dark Project, Cubemen, Crusader Kings II, Dynamite Jack, Eversion, Galcon Fusion, Serious Sam 3: BFE, Solar 2, SpaceChem, Steel Storm, Superbrothers: Sword and Sworcery EP, Trine 2, Waveform si World of Goo.

Sursa foto: Geeky-gadgets.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele