IT & C

Adobe lanseaza Photoshop Express

Adobe, cunoscut ca un lider al segmentului de procesare si editare de imagine, lanseaza photoshop Express, un serviciu exclusiv online si in acelati timp GRATIS. Desi este doar in stadiul de Beta, Photoshop Express este functional... daca va instalati ultima versiune de Flash Player.

Photoshop Express este versiunea web a celui mai popular software de manipulare si editare de imagine, dar intr-o editie mult simplificata bineinteles. Totusi exista posibilitatea de a reutsa poze, a le roti, a face modificari asupra culorilor, a expunerii sau a contrastului, asta pe langa altele. Cei de la Adobe au inclus acel "touch up tool", care poate face sa dispara cosurile mult mai bine decat orice "anti-bacterian" de pe piata. Interfata este foarte bine facuta, organizata si finisata excelent, fiecare lucru interesant fiind la maxim 2 click-uri distanta.

Pentru a putea folosi Photoshop Express trebuie sa va faceti un cont (care este gratuit), odata cu contul, primind si 2 GB de spatiu de stocare , pentru a va putea incarca pozele voastre preferate, pentru o scurta editare, sau chiar pentru a crea albume intregi care apoi pot fi impartite cu prietenii, online.

Adobe are in plan ca pe viitor, sa ofere mai multa functionalitate acestui Photoshop Express, precum si adaugarea unui content de tip "premium" disponibil pentru o suma anuala. Deocamdata insa suntem fericiti si cu acest Beta a lui Photoshop Express, care cu siguranta va creste pe zi ce trece in popularitate.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Labzine.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele