IT & C

ACL Wireless Instant Messenger la nivel modial

ACL Wireless impreuna cu SmartTrust vor distribui la nivel modial propria aplicatie Wireless Instant Messenger (WIM) pe platforma SmartTrust.

Solutia WIM oferita de SmartTrust si ACL da posibilitatea utilizatorilor mobili sa faca schimb de texte, fotografii si mesaje in timp real oriunde in lume, folosind atat PC-uri cat si telefoane mobile. ACL WIM, sub marca "myChatline", lucreaza cu conturi Yahoo, MSN si ICQ, precum si cu comunitatile proprii WIM.



Cele doua companii sustin ca prima lansare comerciala a aplicatiei pe infrastructura SmartTrust arata ca aceasta este cu 100% mai buna decat serviciile similare furnizate via SMS. WIM este o aplicatie multi-channel si poate fi furnizata prin SMS, WAP/GPRS, J2ME si clienti PC, precum si prin WIG/WIB.
Andrew Dixon , director de marketing al SmartTrust este de parere ca Instant Messeging va deveni un domeniu cu mare dezvoltare pentru operatorii mobili, sprijinind cererile consumatorilor pentru comunicatiile peer-to-peer.


Sanjay K Goyal, CEO al ACL Wireless a afirmat ca parteneriatul cu SmartTrust da posibilitate companiei ACL sa penetreze la nivel global piata GSM. In plus, se asteapta ca aplicatia sa aiba o rata de penetrare ridicata deoarece poate fi furnizata pe o varietate de tehnologii si dispozitive.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele