IT & C

#orange #internet mobil complet #serviciu #pc #telefon mobil

Abonament unic de internet pentru PC si telefon

Orange Romania lanseaza Internet Mobil Complet, primul abonament de pe piata care ofera utilizatorilor acces nelimitat la internet atat pe computer cat si pe telefonul mobil.

"Orange este primul operator care lanseaza un abonament care ofera clientilor internet mobil nelimitat pe computer si totodata pe telefonul mobil", a declarat Claudiu Sociu, Data Proposition Manager Orange Romania.

Costuri

internet mobil complet costa 12 euro cu TVA si ofera acces nelimitat la internet pe doua cartele SIM: una utilizata cu abonamentul de voce ce permite si conectarea la internet de pe telefonul mobil si o cartela dedicata internet, pentru acces de pe un computer desktop sau laptop.

Abonamentul include trafic de date de 2 GB pentru navigare la viteze 3G+ de pana la 3,6 Mbps, urmand ca traficul suplimentar sa se realizeze la o viteza de pana la 128 kbps, fara a fi tarifat. Traficul de 2 GB este impartit intre cele doua cartele astfel: 1,5 GB pe cartela utilizata in modemul din PC si 500 MB pe cartela utilizata in telefonul mobil.

Oferte de 2 ani

Clientii Orange care incheie un abonament Internet Mobil Complet pe 2 ani pana pe 30 iunie primesc de doua ori mai mult trafic inclus la viteza 3G+ in primele 6 luni. In acest fel, in perioada promotionala, traficul pe cartela utilizata cu un PC este de 3 GB in loc de 1,5 GB.

Clientii care au deja un SIM de voce si nu doresc un alt numar de telefon pot sa activeze abonamentul Internet Mobil Complet pe SIM-ul de voce deja utilizat si sa achizitioneze doar SIM-ul de date pentru computer.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele