IT & C

#gps #televizor #garmin

A fost prezentat GPS-ul cu televizor incorporat

Zilele GPS-urile erau simple sistemele de navigatie au trecut, iar mai nou acestea pot sa devina si adevarate televizoare portabile.

Este si cazul modelului Garmin 1490TV care este atat un GPS, cat si un televizor datorita receptorului digital TV DVB-T incorporat. Chiar daca s-ar putea ca acest lucru sa para primejdios pentru soferi, compania producatoare a avut grija de acest detaliu. Prin urmare, soferii nu vor putea pastra televizorul pornit in timpul condusului.

Aparatele au fost restrictionate si prezinta o functie de siguranta care opreste televizorul de pe nuvi 1490TV in momentul in care masina se afla in miscare, dispozitivul continuand sa afiseze doarĀ  functiile de navigatie. Ca specificatii tehnice, nuvi 1490TV dispune de un display tactil color de 5 inch, indeajuns pentru a asigura o imagine buna pentru vizionarea evenimentelor TV. De asemenea, poate fi folosit si pentru a vizualiza imagini cu capacitatea de navigare foto .

Totodata, nuvi 1490TV dispune de difuzoare stereo incorporate si o iesire pentru casti de 3,5 mm, o baterie litiu-ion cu durata mare de viata, o antena integrata necesara pentru zonele in care semnalul DVB-T este bun si alte doua antene cu dipoli magnetici pentru zonele cu semnal slab.

Modelul poate fi folosit si in tara noastra, nuvi 1490TV fiind capabil sa receptioneze in acest moment 20 de canale in Bucuresti si in imprejurimi. GPS-ul Garmin nuvi 1490TV este disponibil in tara noastra la un pret de aproape 1.400 RON si vine cu Atlasul Digital al Romaniei 2008 preincarcat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele