IT & C

#dsi #nintendo ds #ezio #discovery #assassin's creed

A fost anuntat Assassin's Creed II: Discovery pentru Nintendo DS

ubisoft anunta lansarea jocului assassin's creed II: Discovery destinat consolelor Nintendo DSi si Nintendo DS .

Acesta va fi disponibil din data 17 noiembrie la pretul recomandat de 39,90 euro.

O noua poveste

Assassin's Creed II: Discovery prezinta un nou capitol, care extinde povestea jocului destinat consolelor next-gen si PC-ului, folosind atuurile unice ale platformei Nintendo DS.

In aceasta noua aventura, Ezio calatoreste in Spania pentru a salva confratii asasini intemnitati de Inchizitie si pentru a demasca complotul templierilor de a naviga spre vest in cautarea Lumii Noi.

"Assassin's Creed II: Discovery este cea mai buna modalitate prin care fanii pot sa extinda experienta oferita de povestea lui Assassin's Creed II. Credem ca fanii Nintendo vor aprecia mecanismele de joc unice proiectate in mod special pentru Nintendo DS si Nintendo DSi", a declarat John Parkes, directorul EMEA Marketing al Ubisoft.

Caracteristicile jocului

Assassin's Creed II: Discovery reprezinta un nou pas in evolutia genului platforming, datorita acrobatiilor pe care personajul le poate efectua in joc. Animatiile in-game ofera jucatorilor o experienta noua, iar controlul intuitiv face cat se poate de usoara sarcina indeplinirii asasinatelor virtuale.

Posesorii de Nintendo DSi vor avea posibilitatea sa se fotografieze si sa includa imaginile astfel obtinute in joc, sub forma unor postere de tip "WANTED!". Assassin's Creed II: Discovery dezvoltat de catre Griptonite Games a primit clasificarea "16+" in cadrul sistemului Pan European Game Information (PEGI).

assassin's creed ii (pentru Xbox 360) - trailer nou

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele