IT & C

#microsoft #windows 8.1 #tile-uri #aplicatii calculatoare

4 noutati aduse de Windows 8.1

Microsoft a dezvaluit noul sistem Windows 8.1. Cunoscut drept "Windows Blue", noua versiune se concentreaza asupra trei mari teme: interfata mai prietenoasa, noi caracteristici si o rulare mai buna pe tablete si smartphone-uri. Iata patru noutati aduse de Windows 8.1.

1 Butonul de "Start"

Poate cea mai mare schimbare este ca a revenit butonul de Start pe desktop. In Windows 8, acesta disparuse, facandu-i pe utilizatori extrem de nemultumiti. Pe langa acest buton, poate fi setat si modul All Apps, prin care pot fi listate toate aplicatiile aflate pe PC.

2 Tile-uri mai mici

Microsoft se asteapta ca utilizatorii sa fie placut impresionati de faptul ca au ajustat marimea icoanelor, acum permitandu-le utilizatorilor sa pozitioneze 4 tile-uri mai mici in acelasi spatiu unde in Windows 8 exista numai o singura icoana mare.

3 Internet Explorer imbunatatit

In IE W8.1 pot fi deschise nenumarate file, care se sincronizeaza pe toate gadgeturile Windows cu acelasi cont. In plus, paginile web pot fi transformate in Live Tiles, care ofera update-uri de continut in timp real pentru site-urile compatibile.

4 Sincronizarea aplicatiilor pe mai multe calculatoare

Cand utilizatorul se logheaza pe un alt dispozitiv cu Windows 8.1, aplicatiile de pe primul calculator se vor sincroniza automat.


Sursa foto:mashable.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele