IT & C

3 in 1: Imprimanta, scaner si copiator

HP a lansat pe piata romaneasca o solutie completa de imprimare pentru orice birou, indiferent de domeniul de activitate, in cazul companiilor, sau al interesului principal, in cazul utilizatorilor casnici: OfficeJet 7310 All-in-One si HP OfficeJet 7410 All-in-One. Cele doua noi imprimante multifunctionale ofera functii avansate de tiparire, scanare, copiere, transmisie si receptie de fax, editare, prelucrare si imprimare de fotografii.
Indiferent de functia folosita, HP OJ7310 si OJ7410 realizeaza sarcina atribuita in cel mai rapid mod cu putinta, la cea mai buna calitate posibila, oferind totodata o interfata extrem de prietenoasa si intuitiva. Imprimarea, scanarea sau copierea unui document sint realizate cu o viteza de pina la 30 ppm pentru documentele alb-negru si de pina la 20 ppm pentru cele color. Mai mult, documentele pot fi imprimate sau copiate automat pe ambele fete ale colii de hirtie, gratie unitatii de imprimare automata fata-verso si a alimentatorului automat de documente al scanerului care poate scana la rindul sau fata-verso.
In mod standard, imprimarea documentelor alb-negru se realizeaza la o calitate similara cu cea obtinuta cu ajutorul imprimantelor laser, imprimarea documentelor color sau a fotografiilor realizindu-se la cele mai inalte standarde. Pentru utilizatorii care doresc sa imprime fotografii perfecte, HP pune la dispozitie cartusul suplimentar foto , cu ajutorul caruia cele doua multifunctionale se transforma in imprimante foto la standardul HP Photoret IV, si cartusul suplimentar foto gri, cu ajutorul caruia puteti imprima fotografii alb-negru profesionale. Scanarea documentelor se poate efectua atit de pe sticla scanerului, de pe care puteti scana chiar si obiecte tridimensionale, cit si prin intermediul alimentatorului automat de documente, care poate gazdui pina la 50 de coli A4, pe care le scaneaza automat fata-verso. Rezolutia mare de scanare (2400x4800 dpi optic, 48 biti color) va ofera rezultate perfecte indiferent de scopul scanarii: document text alb-negru sau color, o fotografie sau o imagine. In plus, in cazul scanarii de documente tiparite, prin aplicatia de recunoastere auomata a caracterelor, cu suport de limba romana, puteti transforma copiile imprimate ale documentelor in fisiere editabile, stocate in calculatorul personal. HP Officejet 7310 si Officejet 7410 ofera toate avantajele unui laborator foto digital. Cele 5 cititoare de carduri - care suporta toate tipurile de carduri de memorie existente pe piata - si ecranul LCD color de dimensiuni generoase (6.4 cm diagonala) permit accesarea pozelor, prelucrarea si imprimarea lor fara a avea nevoie de un calculator personal. In cazul imprimarii directe a pozelor, putem opta pentru dimensiuni de la cunoscutele 9x13 sau 10x15 cm pina la un A4 complet, fara margine. Imprimanta poate tipari fara margine pe orice dimensiune de hirtie, inclusiv in succesiune panoramica.
Posibilitatile de conectare ale celor doua multifunctionale sint complete, incepind cu portul USB de mare viteza pentru conectarea la un calculator personal, portul USB frontal pentru conectarea directa a camerelor foto digitale compatibile cu standardul PictBridge , sau a adaptorului optional Bluetooth (folosit pentru imprimarea directa de pe telefoanele mobile compatibile a fotografiilor realizate cu camera foto inclusa in telefon) si terminind cu placa de retea Ethernet, care permite conectarea direct in retea a multifunctionalului. In plus, modelul OJ7410 dispune si de o placa de retea fara fir, compatibila cu standardul Wireless 802.11b/g, care permite conectarea acestuia in orice conditii cu reteaua de calculatoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele