Cele mai citite despre irinel

Catalin Botezatu: "Monica e o fata cu solduri late"

Creatorul de moda Catalin Botezatu face noi dezvaluiri despre cariera de manechin a sotiei lui Irinel Columbeanu, Monica.
Designerul sustine ca aceasta a aparut in prezentarile de moda doar cu

Monica Columbeanu naste in direct, la tv

Irinel si sotia sa se afla in discutii cu postul B1 TV pentru a transmite momente de la venirea pe lume a primului lor copi.l Mai intai, relatia dintre Irinel si Monica, pe atunci Gabor, actualmente

Catalin Botezatu, jignit de invitatia la nunta Columbenilor

In timpul pregatirilor pentru nunta care se apropie cu pasi repezi, Irinel s-a consultat cu organizatoarea marelui eveniment in fata operatorilor de la B1 TV. Astfel, in emisiunea "No

Cele mai noi despre irinel

Irinel Columbeanu pleaca in SUA, la Monica Gabor si fiica lor! Vor locui in aceeasi casa: „Mr. Pink nu e gelos”

Chiar daca Irinel Columbeanu si Monica Gabor s-au despartit in urma cu mai multi ani, cei doi au ramas in relatii bune, mai ales de dragul Irinucai, fetita pe care o au impreuna.

Irinel Columbeanu, adevarul despre femeia de care s-a indragostit: „A ajuns faimoasa”

Recunoscut ca fiind un barbat care reusea sa cucereasca orice femeie pe vremea cand averea lui era una impresionanta, Irinel Columbeanu a ajuns sa fie acum doar o persoana care vorbeste despre frumusetile din tara noastra.

Irinel Columbeanu a spus de ce s-a casatorit cu Monica Gabor: „Acum regret”

In anul 2006, intreaga tara facea cunostinta cu Monica Gabor, femeia care ii devenea la acea vreme sotie lui Irinel Columbeanu, unul dintre cei mai mediatizati si bogati romani.