Poze Irigator nazal

Iata cele mai relevante poze despre Irigator nazal de pe acasa.ro

Cele mai citite despre Irigator nazal

Dureri de ceafa: ce boli pot ascunde?

Durerile de ceafa sunt localizate in spatele capului, la nivelul gatului si pot fi cauzate de o multime de boli si afectiuni serioase. Nu ignora niciodata o durere intepatoare si persistenta de ceafa, deoarece poate fi vorba de o entorsa a gatului, de spondiloza cervicala sau chiar de meningita. Iata ce alte riscuri mai exista atunci cand constati ca incepe sa te doara foarte tare in zona cefei si cand este cazul sa te prezinti la medic!

De ce ne curge sange din nas?

Sangerarile nazale sau epistaxisul sunt scurgeri de sange ca urmare a ruperii sau cresterii permeabilitatii vaselor sanguine. In general, pot sa apara la persoanele care prezinta simptomele r

Semne de boala la pisici

Atunci cand o pisica este bolnava, in majoritatea cazurilor isi schimba comportamentul, devenind mai putin activa si dormind mai mult decat in mod obisnuit. Aceasta nu mai este interesata de lucrurile din jurul ei, carora in mod normal le acorda atentie. De asemenea, exista multe alte simptome la

Cele mai noi despre Irigator nazal

Te-ai gandit la implanturi dentare? Ce trebuie sa stii inainte de a lua o decizie

Tratamentul cu implant dentar este o procedura prin care se monteaza un implant dentar si se fixeaza ulterior o coroana. Aceasta interventie este folosita in cazul in care lipseste unul sau mai multi dinti. In plus, tratamentul este aplicat si in cazul pierderii totale a dintilor. Este o interventie destul de simpla si nedureroasa. Pe implantul montat in zona dintelui lipsa („radacina artificiala”), se fixeaza o coroana care din punct de vedere estetic nu se distinge de un dinte natural. Cu un plan de tratament adecvat, o montare calitativa a implantului si o igiena dentarǎ atenta, durata sa de „viata” a acestuia este una destul de lunga.

Deparazitarea externa a cainilor primavara - o urgenta veterinara

Primavara este un moment extrem de important atunci cand vine vorba despre gestionarea starii de sanatate a cainilor. Marcand inceputul unei noi perioade de activitate si crestere in natura, cu temperaturi ridicate si cu imbunatatirea conditiilor meteorologice, primavara este momentul in care parazitii externi ai patrupedelor isi reiau activitatea. Aceasta crestere naturala a activitatii parazitilor, in special a capuselor, expune cainii unor riscuri semnificative, mai ales atunci cand nu se implementeaza la timp masuri adecvate de protectie.

Alerta intr-un liceu din Bucuresti! Elevii, evacuati de urgenta! 25 au fost transportati la spital cu intoxicatie

O interventie de urgenta a avut loc la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida din Bucuresti. Totul s-a intamplat din cauza unui spray paralizant.