Poze Ioan

Iata cele mai relevante poze despre Ioan de pe acasa.ro

Cele mai citite despre Ioan

Poligoane de tir in Bucuresti

Cand te-ai jucat ultima oara de-a "hotii si vardistii"? Cand ai simtit ultima oara ca traiesti la maxim, fiecare secunda? Tirul sportiv este hobby-ul care iti poate readuce  in prim plan jocurile copilariei.

Palatele din jurul Bucurestiului

Parcuri si lacuri imense, proiectate in stil englezesc, candelabre din fier forjat si lumanari parfumate aduse special din Turcia, sunt cateva dintre atractiile pe care le vei gasi la palatele din jurul Bucurestiului.

Cursuri de echitatie

Specialistii spun despre cai ca sunt foarte intuitivi si ca pot simiti empatic starea celui care ii calareste.

Cele mai noi despre Ioan

Joia Mare 2022 – Astazi se vopsesc ouale! Ce trebuie sa faci in aceasta zi sfanta

Joia Mare, denumit si Joia Neagra sau Joia Patimilor este una dintre cele mai importante zile din Saptamana Mare. Astazi se vopsesc ouale si se prepara merinde pentru masa de Paste.

Mielul, simbolul Pastelui. Care este semnificatia acestuia si de unde a pornit traditia taierii mielului de Paste

Mielul este unul dintre simbolurile Pastelui. Acesta este nelipsit de pe mesele romanilor in perioada sarbatorilor pascale. Putini sunt insa cei care stiu care este semnificatia mielului de Paste.

Martea Mare 2022 - Rugaciunea pentru iertare de pacate si protectie divina

Martea Mare este a doua zi din Saptamana Mare sau Saptamana Patimilor. Este o zi in care credinciosii tin post si se roaga pentru iertarea pacatelor si pentru protectie divina. Iata care este rugaciunea pe care toti credinciosii trebuie sa o rosteasca in Marteaa Mare.