Interpretarea viselor

#iti cad dintii #vis dinti #interpretare vise #interpretarea viselor #vise

Ce insemna cand visezi ca iti cad dintii

Un vis comun, pe care multi oameni il au, insa nu stiu sa-l interpreteze este pierderea dintilor. Visele in care iti cad dintii sunt legate de trairile si luptele zadarnice din viata de zi cu zi.

Daca visezi ca iti cad dintii atunci subconstientul incearca sa-ti transmita nelinistile tale legate de modul in care te percep altii. Aceste vise pot fi cauzate de teama de respindere (de catre o persoana de sex opus, sau chiar de cercul de prieteni) sau de frica de a imbatrani.

Un alt motiv al caderii dintilor in vis o reprezinta teama de a fi jenat sau de a te face de ras in diverse situatii. Este vorba despre o supra-exagerare de griji si nelinisti. Fie te simti nepregatit pentru o sarcina ce ti-a fost data fie ai sentimente de inferioritate si lipsa de incredere in tine.

Daca visezi ca iti cad dintii cariati insemana ca ai pierdut ceva important sau ca treci printr-o schimbare majora.

In schimb, daca visezi ca un medic stomatolog iti scoate dintii cariati inseamna ca ai nevoie de ajutor pentru a merge mai departe intr-o problema cu care te confrunti in viata de zi cu zi.

Daca visezi ca nu mai ai niciun dinte, visul reprezinta inabilitatea de a-ti atinge scopurile si de a avansa atat in plan profesional cat si in plan personal.

Sursa foto: weo1.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din interpretarea-viselor

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului