Interpretarea viselor

#vis peste #interpretare vise #interpretarea viselor #peste #vise

Ce inseamna cand visezi peste

Aparitia unui peste in vis reprezinta, de regula, o idee, un proiect sau o dorinta ce nu a prins inca forma. In functie de contextul in care pestele aparte in vis, visul poate fi de bun augur sau din contra. Iata cum poti interpreta un vis in care apare unul sau mai multi pesti!

Daca ai visat un peste viu inseamna ca vei avea noroc, insa cu o singura exceptie: sa nu fie crap. Daca visezi un crap viu, visul este un avertisment ca iti sabotezi singur actiunile.

In schimb, aparitia unui peste mort in vis, este un avertisment asupra pierderilor finaciare, dar poate fi si un avertisment asupra unei calamitati ce urmeaza sa aiba loc. De regula pestele mort este asociat cu tristetea si singuratatea.

Mai multi pesti morti, aparuti in vis inseamna speranta slaba de a se intampla ceva ce iti doresti foarte mult sau ca esti urmarit de persoane rauvoitoare.

Daca visezi un peste care inoata in apa inseamna ca vei primi favoruri neasteptate. In plus, daca pestele inoata in apa limpede inseamna ca vei dobandi putere si vei acumula o avere importanta.

Pestii mici sunt asociati cu visul unei femei de a procrea, in timp ce pestii mari reprezinta copiii pe care ii ai deja.

Daca ai visat ca prinzi un peste inseamna ca vei afla imformatii noi despre tine, ca te vei cunoaste mai bine. In schimb, daca pestele prins este un somn, atunci vei fi deranjat de planurile malefice ale dusmanilor, insa norocul te va feri de necazuri.

Ai visat ca gateai peste? Daca pestele gatit nu este crap, inseamna ca eforturile tale vor da roade si vei avea succes. Pestele gatit mai este asociat cu credinta, spiritualitatea, norocul, energia si relatiile bune si de durata cu cei dragi.

Daca visezi ca prajesti un peste inseamna ca nu iti pasa de viitor. In schimb, daca visezi ca scoti un peste prajit din tigaie inseamna ca vei primi vesti bune si neasteptate. Iar daca visezi ca mananci peste prajit, vei avea probleme de santate.

Un barbat care viseaza pesti mici prajiti are probleme cu increderea in sine dar si in cei din jur.

Oasele de peste reprezinta un stres inevitabil de care nu poti scapa, iar solzii de peste sunt semn de noroc.

Surse foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din interpretarea-viselor

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare