Interpretarea viselor

#vis bani #vise bani #bani #semnificatie vise #interpretare vise #vise

Ce inseamna cand visezi bani

Probabil, nu de putine ori, ti se intampla sa visezi bani, fie ca ii castigi, ii pierzi sau ii dai. Indiferent de modul in care acestia apar in vis, banii au o semnificatie importanta.

Banii, fie ca sunt monezi sau hartii, reprezinta energia sufleteasca. In functie de modul in care banii apar in visul tau, semnificatia acestuia este diferita.

Daca ai visat ca ai gasit bani, inseamna ca vei avea de infruntat dificultati si/sau ca in viata ta vor aparea schimbari majore si fericire.

Daca visezi ca esti plin de bani, inseamna ca urmeaza o perioada fara griji.

Banii de argint prevestesc ca vei incepe o afacere cu mare potential de castig. Totodata, mai inseamna ca vei fi barfit de oameni rauvoitori.

Banii de aur prevestesc imbunatatirea situatiei materiale.

Banii de hartie prevestesc un ghinion sau reprezinta un avertisment ca urmeaza o perioada cu perderi materiale si emotionale.

Banii falsi reprezinta faptul ca nu tot ceea ce vezi este ceea ce pare si trebuie sa fii mai atent la ce ti se intampla. In acelasi timp, mai poate fi o alarma a subconstientului care iti spune ca pretinzi ceea ce nu esti.

Daca visezi ca ai pierdut bani, inseamna ca iti vei pierde o calitate deosebita. In schimb, daca visezi ca ai dat bani, inseamna ca esti o persoana cu inima larga.

Iar daca visezi ca arunci bani, inseamna ca urmeaza sa ai mici necazuri sau neplaceri in viata de zi cu zi.

Daca visezi ca furi bani inseamna ca ai probleme financiare, pe care incerci sa le ascunzi de ceilalti. In chimb, daca ti se fura bani, inseamna ca exagerezi prea mult in anumite situatii sau ca duci la extrem iubirea fata de partener.

Visul in care primesti bani, prevesteste o calatorie ce va avea loc in curand, dar si ca vei auzi vorbe neplacute.

Daca gasesti bani pe drum, inseamna ca scapi de grijile care te framanta.

Portofelul cu bani, inseamna ca esti o fire exagerata si iti place sa-ti manifesti grandoarea si sa cheltuiesti bani fara rost.

O cutie cu bani, reprezinta o afacere favorabila si faptul ca vei depasi toate obstacolele intalnite in cale.

Daca imprumuti bani altora, inseamna ca persoana respectiva are nevoie de ajutor. In schimb, daca imprumuti bani de la altii, situatia ta economica, recenta, nu este buna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din interpretarea-viselor

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro