Interpretarea viselor

# vis caine #interpretare vise #interpretarea viselor #caine #vise

Ai visat un caine? Iata ce semnificatie are visul tau

Aparitia unui caine in vis, are semnificatii diferite, infunctie de contextul in care acesta apare in vis. Cainele are legatura cu instinctele, prietenii si dusmanii.

Daca visezi un caine alb si bland inseamna ca te asteapta o oferta tentanta in afaceri sau in dragoste, pe care nu o poti refuza. Fie te vei casatori curand fie urmeaza sa iti schimbi jobul, cu unul mai bun.

Cainele negru prevesteste o nenorocire ce urmeaza sa se intample in curand, sau faptul ca ai prieteni falsi, care iti vor raul.

Aparitia unui caine de vanatoare in vis sugereaza faptul ca vei castiga la un joc de noroc.

In schimb, daca visezi un caine legat, inseamna ca urmeaza sa furi pe cineva. Daca visezi ca legi un caine, inseamna ca cineva isi doreste sa te fure.

Un caine agresiv care te ataca simbolizeaza dorinta de a te exprima, de a te rasti la cineva care te-a suparat, dar nu te-ai manifestat la timpul respectiv, acumuland in tine sentimentele negative.

Aparitia unui caine mic in vis are legatura cu un prieten apropiat, credincios, pe care te poti baza oricand, in timp ce un caine mare te avertizeaza ca te paste un mare pericol. In schimb, un pui de caine sugereaza faptul ca vei fi nevoit sa ajuti o persoana aflata in dificultate.

Daca visezi un caine pierdut inseamna ca ti-ai pierdut increderea in tine.

In schimb, daca visezi un caine mort, inseamna ca trebuie sa reinvii un sentiment mort din sufletul tau.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din interpretarea-viselor

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro