Interpretarea viselor

#vis pisica #vis #pisica #interpretare vise #interpretarea viselor

Ai visat o pisica? Ce semnificatie are visul tau

Pisica reprezinta manifestarea partii feminine din fiecare persoana. Este asofiata insa cu tristetea, delasarea si nesansa, dar si cu faptul ca urmeaza sa fii tradat de cineva apropiat. Iata ce semnificatie are visul tau, in functie de modul in care si-a facut aparitia pisica.

Pisica ce apare in vis prevesteste placeri. Vei fi furat sau vei fi lingusit.

Pisica mieunand – daca ai visat o pisica mieunand, inseamna ca pritenii te vorbesc pe la spate sau ca vei avea neplaceri in relatiile cu cei apropiati.

Pisica scarpinandu-se – daca pisica ce iti apare in vis se scarpina inseamna ca nu ai prieteni de incredere.

Pisica jucandu-se – este semn ca te vei confrunta cu persoane fatarnice si oameni viciati moral.

O pisica ce doarme sau sta cuminte este semn ca vei avea noroc in relatiile cu persoane de sex opus.

Daca visezi mai multe pisici la un loc este semn rau. Inseamna ca vei avea probleme in familie.

Pisica agresiva sugereaza ca cineva din viata ta nu iti este loial si nu trebuie sa ai incredere in el/ea. Totodata, visul poate prezice ca te vei confrunta cu o persoana vicleana.

Pisica alba reprezinta o iluzie. Poate fi vorba despre o fantezie pentru care esti responsabil sau faptul ca ai o credinta falsa in ceva sau cineva.

Pisica neagra reprezinta o iluzie dezechilibrata, ceva caare este excesiv, imposibil sau chiar infricosator. Poate semnifica faptul ca te confrunti cu temeri in folosirea abilitatilor psihice si ca te indoi de intuita ta.

Pisica de culoare verde inchis semnifica ca ai convingeri egoiste. In schimb, pisica de culoare albastra reprezinta o iluzie positiva. Desi crezi in ceva ce nu este adevarat, ai intentii bune.

Pisica rosie sugereaza ca ai parte de o mare dragoste.

Ai visat pui de pisica? Atunci vei avea parte de dezamagiri din partea unei persoane careia i-ai acordat multa incredere. Mai poate insemna ca vei intalni un hot sau ca esti pregatit pentru a explora lucruri noi. In schimb, daca visezi ca salvezi un pui de pisica inseamna ca ai o dorinta mare se a-i ajuta pe cei care se indreapta spre cai gresite.

Pisica moarta – daca ai salvat o pisica moarta inseamna ca vei scapa de un dusman. In schimb daca visezi o pisica ce este moarta in viata reala inseamna ca trebuie sa iti constientizezi sentimentele interioare si interesele.

Sursa foto: pixabay.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din interpretarea-viselor

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului