Poze intarire imunitate

Iata cele mai relevante poze despre intarire imunitate de pe acasa.ro

Cele mai citite despre intarire imunitate

Cum sa te vindeci de paradontoza

Gingiile iti sangereaza si te dor in timp ce mananci, ai o respiratie urat mirositoare, faci abcese destul de des, iar dintii sunt dezveliti de gingie? Toate acestea sunt simptomele de manife

Cum sa crestem imunitatea organismului

In fata unei agresiuni de orice natura, organismul se mobilizeaza pentru a se apara. Aceasta reactie este practic modalitatea prin care se manifesta sistemul imunitar, pentru a face fata agentilor patogeni susceptibili de provocarea bolilor. De ce sunt declansate astfel de reactii? Virusii, bacterii

Cum sa stimulezi cresterea genelor

Motivele pentru care genele incep sa cada pot fi de natura diferita: utilizarea anumitor produse cosmetice (rimel rezistent la apa, permanent de gene, gene false), folosirea frecventa a aparatelor de intors genele, frictiuni puternice in zona oculara, accidente (tunderea sau arderea genelor).

Cele mai noi despre intarire imunitate

A stranutat cineva spre tine sau langa tine? Ce trebuie sa faci. Sfatul medicilor

De cand cu pandemia de Covid, orice stranut poate fi declansator de anxietate pentru multe persoane. Multe persoane au o teama crescuta in ceea ce priveste contaminarea cu virusi, mai ales cand se afla in public, unde sunt si alte persoane, iar riscul de contaminare este mare.

Varza murata si muraturile fermentate cresc imunitatea

Metoda de a pastra legume peste iarna in saramura nu a fost, iata, inventata de noi, ci este prezenta in traditiile multor popoare. Bacteriile benefice care rezulta din fermentatia glucidelor produc acid lactic ce determina scaderea pH-ului si creeaza un mediu acid in care majoritatea microorganismelor nu pot supravietui- este vorba asadar de o metoda de conservare... fara conservanti, doar pe baza de sare.

“Dry January” sau fara alcool sau zahar in ianuarie! Ce beneficii are acest lucru pentru organism

Dupa o perioada de excese alimentare, in care am consumat prea multe grasimi, fainoase, dulciuri si alcool, organismul are nevoie de o perioada de relaxare. Nutritionistul Mihaela Bilic a vorbit despre conceptul de “Dry January”, venit din Marea Britanie, unde oamenii obisnuiesc ca in ianuarie sa nu mai consume alcool, dupa excesele de sarbatori. Iar in cazul celor care nu consuma alcool, o luna fara zahar are acelasi efect asupra organismului, sustine nutritionistul.