Poze infectie coronavirus

Iata cele mai relevante poze despre infectie coronavirus de pe acasa.ro

Cele mai citite despre infectie coronavirus

Cum scapam de frisoane

Frisoanele sunt reactii normale de adaptare a organimului la temperaturile joase. Cand apar insa brusc sunt semnul unor boli infectioase si preced febra. Stresul, raceala, gripa, expunerea la frig sau infectiile virale cauzeaza aparitia frisoanelor. Dieta defectuoasa sau dezechilibrul de vitamine B

Cum tratezi un urcior?

Te poti trezi intr-o dimineata cu o umflatura urata in zona ochiului, la baza genelor.

Polipii, scosi fara durere

Endoscopul, folosit in extragerea polipilor, elimina durerea pe care copiii o simt in timpul operatiei si riscul de regenerare a acestora. Prin metoda clasica de eliminare a polipilor, copilul sta

Cele mai noi despre infectie coronavirus

Cum sa te feresti de gripa care circula in aceasta perioada

Gripa face ravagii in Romania in aceasta perioada. Virusul gripal de tip A este cel mai raspandit si creeaza infectii in randul populatiei de toate varstele. In paralel cu acesta circula insa si Covid-19, dar si alte viroze respiratorii.

Boala de care sufera Gabriela Cristea: „Am o infectie in corp”

Considerata ca fiind una dintre cele mai apreciate prezentatoare din Romania, Gabriela Cristea lucreaza de cativa ani la Antena Stars, acolo unde a ajuns si partenerul ei de viata, Tavi Clonda.

Avestismentul medicilor. Cazurile de gripa severa se inmultesc rapid! Tinerii, cei mai afectati

Managerul Spitalului Clinic de Boli Infectioase "Victor Babes" din Bucuresti, Simin Aysel Florescu, a avertizat ca se inmultesc ingrijorator de repede cazurile de gripa, in special in forme severe. Cel mai grav este ca exista un numar tot mai mare de pacienti tineri care au astfel de forme de gripa si care, aparent, nu sufera de alte boli. Mai mult, acesta a declarat ca se confrunta si cu noi cazuri de Covid, in paralel cu noua gripa.