Inedit

Tomb Raider 2

Va place aventura? Vreti sa descoperiti secretele lumii antice? Va place sa umblati prin locuri mirifice?

tomb raider 2 va pune toate acestea la dispozitie. Trebuie doar sa conduci o tipa bine prin diverse nivele, sa ucizi tigri, ursi, rechini si binenteles tipii care iti vor raul. Totul intr-o grafica 3Dfx superba, mege si fara 3Dfx dar la o calitate mult mai slaba, un sunet bun si un subiect tare.

Tipa, eroina principala a jocului, pe numele ei Lara Croft , are o libertate de miscare absoluta, poate sa faca orice, aproape orice :-). Se catara, se taraste, inoata, fuge, sare, trage. Dispune de un arsenal impresionant, de la cutit pana la mitraliera si harpon pentru rechini. Si ce era mai important, dispune si de o garderoba adecvata momentului.

Ce este un minus foarte important, este ca Lara este singura in tot acest joc, nu mai are pe cineva care sa o ajute in misiunea ei, adica lipseste din pacate multiplayerul. Poate in continuarea acestui joc vom gasi si mult asteptatul multiplayer .

Pana atunci, jucati Tomb Raider 2 si nu-l lasati din mana pana nu il terminati. Merita!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare