Inedit

#tunisia #copii #femeie #sarcina #nastere

O tunisiana asteapta 12 copii

In urma unor tratamente de fetilitate, o femeie din Tunisia se pregateste sa nasca 12 copii, sase baieti si sase fete.

Dupa ce a pierdut mai multe sarcini, invatatoarea din Tunisia a urmat mai multe tratamente de fertilitate , care au rezultat cu cresterea a nu mai putin de doisprezece embrioni sanatosi.

"La inceput am crezut ca sotia mea va avea gemeni. Dar apoi au fost descoperiti mai multi fetusi. Bucuria ne-a crescut odata cu numarul lor", a maturisit tatal fericit pentru cotidianul britanic The Sun.

Expertii sustin ca sarcina implica riscuri enorme, atat pentru mama cat si pentru copii. Viitoarea mama ar fi vrut sa nasca natural, dar medicii i-au explicat nevoia absoluta a unei cezariene.

Dupa mai multe avorturi spontane, invatatoarea din Tunisia a urmat un tratament de fertilitate, dar a refuzat procedura de "reducere selectiva" care inlatura unii embrioni pentru a asigura supravietuirea altora.

Recordul mondial pentru cei mai multi bebelusi intr-o sarcina il detine o australianca care a nascut, in 1971, noua bebelusi, dar nici unul nu a supravietuit.

Un alt caz mediatizat este al americanei Nadya Suleman, care a nascut opt copiii sanatosi in acest an.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea