Inedit

Half-Life 2 anuntat oficial

Recent, compania Valve a trimis un mic anunt presei in care se confirma faptul ca Half-Life 2 exista in realitate si va fi demonstrat cu ocazia expozitiei E3 (Electronic Entertainment Exposition) din luna mai.

De atunci, zvonuri si informatii despre continuarea unuia din cele mai cunoscute jocuri nu au incetat sa apara pe web. NDA-ul (Non Disclosure Agreement) nu a fost respectat nici de aceasta data, unele site-uri reusind sa intre in posesia imaginilor scanate din reviste si a altor informatii interesante.

Astfel, aflam ca se lucreaza la Half-Life 2 de aproximativ 5 ani, iar engine-ul, complet nou de altfel, a fost terminat in urma cu un an. Acesta va permite iluminari in timp real, efecte de apa realiste, bump mapping sau floating dust and diffused particles".

Actiunea se va desfasura intr-un oras est-european numit City 17 in care a avut loc o invazie extraterestra iar personajul principal este Gordon Freeman care incearca sa-i inlature pe "the aliens ".

Cerintele de sistem sunt modice: un procesor la 700 MHz si o placa grafica DirectX 6 ar putea fi de ajuns

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului