Inedit

Colin McRae Rally 3

In acest joc tu devii cel mai mare sofer al globului, insusi acasa .ro/ acasa .ro/colin" title="colin">colin " title="colin">Colin McRae. Colin McRae Rally 3 face un salt urias in privinta posibilitatilor de joc, a detaliilor bogate si a manevrabilitatii masinii care este exceptionala, pentru care este renumita aceasta serie. Jocul cuprinde opt raliuri internationale: Japonia, SUA, Finlanda, Spania, Suedia, Marea Britanie, Grecia si Australia.

Fiecare traseu iti ofera una dintre urmatoarele suprafete: asfaltate, umede, cu pietris , zapada sau pline de noroi. Colin McRae Rally 3 iti ofera masini de raliu autentice, de mare performanta cu care poti sa participi impotriva prietenilor tai in multiplayer. Deasemenea vei observa o grafica completa a mediului a celor opt raliuri.

Caroseria masinii este distructibila ca si in Colin McRae Rally 2, dar daca vei distruge masina atat de tare incat sa nu mai poti repara va fi retrasa din cursa si vei pierde puncte importante, in cursa ta pentru titlu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare