Inedit

#amuzant #inedit #sex #bizar

Cele mai spectaculoase cereri in casatorie

Clipa in care esti cerut/a in casatorie este unica si de povestit nepotilor. Pentru fiecare dintre noi si in mod special pentru latura mai sensibila si romantica a reprezentantelor de sex feminin, o cerere memorabila presupune, pe langa iubire si dorinta, un strop de imaginatie si un plus de inovatie. Esti gata sa faci pasul cel mare si sa-i declari iubitului/iubitei dragostea si loialitatea ta vesnica si nu sti cum sa o faci? Uite aici cateva exemple ale unor masculi pusi pe fapte mari si cereri pe masura.

In imponderabilitate

Graciela Asturias, o arhitecta in varsta de 27 ani din Manhattan,  a primit un cadou deosebit de ziua ei: logodnicul ei a cerut-o in casatorie... in timp ce plutea.

Pentru a sarbatori ziua de nastere a Gracielei, cuplul a inchiriat un Boeing 727 mai special, care le ofera pasagerilor senzatia de imponderabilitate timp de 4-5 minute. Astfel, in timp ce pluteau prin cabina, Alex i-a pus intrebarea magica Gracielei. In tot acest timp, tanarul si-a facut probleme cu inelul, crezand ca o sa-i scape din mana din cauza lipsei gravitatiei. Spre fericirea amandurora insa, lucrurile au mers ca la carte. Graciela s-a ales nu numai cu un cadou aniversar mai deosebit, ci si cu o cerere in casatorie uimitoare. In cazul celor doi, dragostea a plutit in aer la propriu.

Experienta a fost atat de placuta pentru fericitul cuplu, incat Alex si Graciela si-au programat aniversarea a 10 ani de casnicie pe orbita.  

Printr-un joc video

JocPe 3 noiembrie 2007, un grafician care facea echipa cu prietena lui intr-un joc video pe Halo, s-a gandit ca este momentul sa faca o schimbare de strategie... pentru a-si cere iubita in casatorie. Astfel, la un moment dat, in timpul jocului, tanarul a ghidat-o pe fata intr-un loc in care ar fi trebuit sa gaseasca o sabie cu energie. A dat in schimb peste o cerere in casatorie scrisa din arme „Casatoreste-te cu mine!”

Acum cei doi iubiti s-au mutat impreuna in Chicago. Inca nu au stabilit data nuntii . De ce? Explicatia a dat-o chiar cea careia i s-a facut cererea: „Asteptam sa vedem cand apare urmatorul joc Halo. Nu vrem sa avem conflicte ?”.  

Prin foc

Cu ajutorul unui prieten recunoscut pentru numerele cu focul, si anume Eric Barkley, Todd s-a gandit nu numai sa le faca o mai aparte prietenilor si familiei sale cu ocazia zilei de 4 iulie, ci si sa-si ceara in casatorie iubita, pe Mellissa.

Astfel, acesta s-a lasat imbracat cu un echipament special, stropit cu gaz si acoperit de flacari. A alergat precum o torta de foc, in fata multimii ca mai apoi sa se pravaleasca intr-o piscina.

Curajosul tanar a iesit din piscina, s-a dus la prietena lui, Melissa, s-a asezat intr-un genunchi si i-a spus: „Mellissa, tu ma infierbintezi, am ajuns pana intr-acolo incat sa fiu in flacari pentru tine. Te casatoresti cu mine?”. Fata a spus pe loc „Da”.

La inaltime

La inaltimeUn barbat pe nume Mateo Martinez s-a hotarat sa-si ceara iubita in casatorie la cativa mii de metri inaltime, dupa ce s-a aruncat in gol cu parasuta. „Nu exista cale mai buna sa simti cum iti pluteste inima de fericire decat daca sari dintr-un avion, cerand-o in casatorie pe prietena ta”, a explicat Martinez.

La televizor

Rand avea o relatie cu Geraldine de 5 ani. Ca atare, venise momentul ca Rand sa puna intrebarea cea mare. Tanarul vroia sa o ceara pe iubita sa in casatorie intr-un mod unic si original. Fiind un mare fan al fotbalului american, Rand s-a gandit sa puna intrebarea in timpul unei reclame la Super Bowl . Din nefericire lucrul acesta nu a putut fi realizabil, fiind totul prea din scurt. Noroc ca tanarul mai avea un as in maneca si o imaginatie bogata . Geraldine era innebunita dupa un show televizat: . Pe la ora 9.23 PM, in timp ce Geraldine urmarea show-ul, Rand se afla in fata camerelor de filmare, in fata ecranului cerandu-i lui Geraldine sa se casatoreasca cu el. Raspunsul ei afirmativ a fost la fel ca si ideea lui Rand: unic si original.

Printr-un joc video „spart”

Bernie Peng (26 ani) din New Jersey, a modificat jocul Bejeweled pentru a o cere in casatorie pe iubita sa, Tammy Li (27 ani).

Tammy Li obisnuia sa se joace pe calculator Bejeweled. Peng, programator la o importanta companie de jocuri, a stat aproape o luna sa refaca renumitul Bejeweled in asa fel incat, in momentul in care Tammy ajunge la un anumit scor, sa primeasca un inel cu safir.

Pe langa Tammy, care a fost foarte miscata de gestul iubitului ei, cei care creasera initial jocul au fost atat de incantati de ideea avuta de Peng incat, in loc sa-l penalizeze, au hotarat sa participe si ei financiar la realizarea nuntii.

Prin umbrelele din parc

UmbreleSean Palmgren a castigat un concurs de pe GroomGrove.com pentru modul unic de a o cere in casatorie pe prietena lui, Betsy. Acesta si-a pus familia si apropiati sa stea fiecare cu o umbrela in mana in parc. Tot ce a mai trebuit sa faca a fost sa scrie cate o litera pe fiecare umbrela in asa fel incat sa iasa propozitia: „Vrei sa te mariti cu mine?” Apoi i-a pus pe toti sa astepte venirea lui Betsy.
Cand a ajuns in parc si a vazut ca umbrelele se invart si lizibil se putea vedea propozitia: „Vrei sa te mariti cu mine?”, Betsy a inceput sa strige: „Oh doamne, ce dragut, cineva se marita”. Cand, insa, l-a vazut si pe Sean venind de undeva din spate cu un inel in mana, tanara si-a dat seama ca despre ea este vorba si a spus fara sa sovaie: „Da”.

La teatru

Gennady Zaleskiy (38 ani) din a platit o echipa intreaga de actori pentru a pune in scena o piesa de teatru intitulata „The Romantics”. Binenteles ca a chemat-o si pe prietena lui, Victoria, la spectacol.

Fiind personajul principal, in momentul in care Gennady trebuia sa-si declare iubirea pentru interpreta de langa el, acesta s-a intors catre public si a spus: „Nu, femeia pe care o iubesc se numeste Victoria si este in randul 6. Victoria, te mariti cu mine?”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele