Inedit

#lume #ciudate #legi #inedit #divertisment

Cele mai ciudate legi din lume

Exista o vorba veche care spune ca justitia este oarba. Oarba, oarba, dar ce te faci cand te trezesti ca unele legi sunt atat de stupide, incat iti vine sa le incalci pentru a vedea daca chiar sunt aplicate?

Nici nu stii ce sa crezi: sunt scornite intr-un moment de ratacire mintala sau sunt rezultatul unor capete incinse de la prea mult alcool?

SUA

- In Texas cand doua trenuri se intersecteaza la o rascruce, prin lege este stipulat ca "nici unul dintre ele sa nu inainteze pana cand celalalt nu a trecut".

-In Alabama este ilegal sa conduci masina legat la ochi.

Om legat la ochi
-In Ohio este ilegal sa imbeti un peste.

- Caii sunt pe maini bune in South Carolina. Acolo legea prevede ca este interzis sa tii cai in cada de baie .

-In Arkansas cainii trebuie sa-si puna pofta-n cui daca au chef sa latre pe-nserat. Exista o lege prin cainilor le este interzis sa latre dupa ora 18.00.

- In Florida, femeile nemaritate care sar cu parasuta duminica pot fi duse la inchisoare. 

Caine
- In statul Michigan trebuie sa-ti privesti sotia cu ochi galesi. E valabil doar duminica. In cazul in care iti privesti urat nevasta incalci o lege care inca mai functioneza in Michigan. Slava Domnului ca legea se aplica doar duminica!

- In statul american Florida, este interzis orice act sexual cu un porc spinos.

-Colectionarii(ele) de vibratoare au mult de patimit in Arizona. Legea pedepseste aspru existenta a doua vibratoare in aceeasi casa. 

Franta

Porci
-Este ilegal sa iti botezi porcul "Napoleon", in schimb este cat se poate de legal sa consumi coniacul care poarta numele marelui imparat.

-Francezii isi iubesc compozitorii ca pe ochii din cap. Astfel se explica si lege conform careia in intervalul ora 8-20, radiourile au voie sa difuzeze  muzica scrisa de compozitori francezi.

-Sarutatul unei persoane in metrou este in afara legii.

Marea Britanie

Barbat urinand
-Legea britanica  permite oricarei femei gravide sa urineze oriunde doreste, inclusiv in cascheta unui politist, fara sa poate fi trasa la raspundere.

-Barbatii din Marea Britanie pot urina in public, doar daca indeplinesc doua conditii: sa se usureze pe roata din spate a masinilor personale si sa tina mana dreapta pe automobile.
 
-Daca se intampla sa iti gasesti sfarsitul in incinta Parlamentului Britanic, intri in lumea celor drepti cu o infractiune pusa in carca, o lege britanica interzicand moartea in acest inalt for.

-Este ilegal ca o femeie sa fie goala de la brau in sus in public, cu exceptia cazului in care este functionar intr-un magazin de pesti tropicali.

- In Anglia, oricine lipeste gresit o marca postala care o reprezinta pe regina, poate fi acuzat de tradare de tara.

-Capul oricarei balene moarte gasite pe coastele britanice este proprietatea regelui, iar coada este a reginei, in cazul in care aceasta are nevoie de oase pentru corset.

Singapore

Toaleta
-Legea din Singapore este nemiloasa cu cei care nu trag apa la toaleta. “Delictul” se pedepseste cu o amenda piperata. In unele localuri usa toaletei se dechide automat doar dupa ce ai tras apa.

-Mestecatul gumei este deja un lux aspru pedepsit fie cu 6250 de dolari amenda, fie cu un an in spatele gratiilor.

Australia

Pantaloni roz
-Fanii pantalonilor roz au dat de bucluc in Australia. O lege australiana spune ca este illegal sa porti duminica dupa-amiaza pantalori de culoare roz.

-O alta lege din Australiana interzice mersul pe partea dreapta a unei carari. Ce ne facem insa cu indivizii care merg pe mai multe carari?

Bahrein

-In Bahrein, un medic nu are voie sa examineze organele genitale ale unei femei, decat privind reflexia acestora intr-o oglinda.

Irak

Bruce Lee
-Regimul irakian a dat in 1979 o grea lovitura iubitorilor filmelor in care Bruce Lee si Jackie Chan fac legea. De aproape 30  de ani este in vigoare o lege prin care filmele cu arte martiale sunt interzise.

Bangladesh

-Chiulitul de la scoala este interzis de lege din Bangladesh. Orice elev prins in afara orelor de curs ajunge direct la inchisoare.

Indonezia

-Legea din Indonezia pedepseste grav masturbarea. Prevederile sunt clare: indiferent de sex,  cine e prins asupra faptului este condamnat la moarte prin decapitare.

Liban

-In Liban, barbatii au voie sa faca sex cu animale, atata timp cat acestea sunt femele. Daca in schimb, un barbat este surprins in timpul unui act sexual cu un animal de sex masculin, este pedepsit cu moartea fara sa mai fie judecat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele