Inedit

#amuzant #inedit #sex #bizar

Cele mai bizare fetisuri din lume

In ziua de azi sa ai un fetis este o moda. Te excita mirosul de var, tocurile stilletto sau ursuletii de plus? Nu trebuie sa-ti faci griji. Nu inseamna ca ai psihicul usor deranjat, ci, din contra, ca esti cool si sexy. Nu te grabi sa-ti suni psihologul ca sa maresti numarul de sedinte, esti perfect sanatos.

Mai degraba trage cu ochiul la ce am sa prezint eu mai jos si ai sa vezi ca afinitatea ta pentru dupa var sau ursuleti este o activitate la fel de normala ca bautul cafelei, in comparatie cu gusturile si afinitatile detaliate aici. Probabil dupa ce vei termina de citit, te vei simti usor demodat si vei simti nevoia sa te duci sa cauti pe site-urile de profil pentru a-ti imbunatati si tu lista de obiecte pe care sa le venerezi. Ce zici de putina lana, un robot, o mana in sold?   

Lana

Sunt anumiti oameni care iubesc lana atat de mult incat, pe langa faptul ca o poarta mai tot timpul, isi croiesc costume speciale din acest material cu care se infofolesc. Exista chiar un forum francez dedicat acestui subiect, in care iubitorii de lana isi impartasesc experientele.

Fetis Lana

 

 

 

 

 

 

Robotul

Fetis RobotNumit adeseori si „technosexualitate”, fetisul robot ii implica pe aceia care au atractie catre robotii humanoizi sau non-humanoizi si persoane imbracate in costume de robot. Un alt fetis auxiliar acestuia implica atractia pentru manechine sau statuete. O fantezie comuna legata de aceste fetisuri are ca punct de plecare transformarea intr-un robot, manechin sau statuie.

Acest tip de fetis are si implicatii sexuale. Unul dintre punctele de plecare in acest sens a fost robotul-femela din filmul Metropolis in regia lui Fritz Lang .

Obiecte

Fetis Obiecte„Objectum-Sexual” trece drept iubirea, atractia si afectiunea fata de un anumit obiect. Persoana care sufera de aceasta afectiune considera ca relatia intima intre doi oameni este ceva absurd si grotesc, legatura cu obiectele fiind una mult mai pura si fireasca.

Eija-Riitta Berliner-Mauer, in varsta acum de 54 ani, a dus aceasta idee atat de departe, incat, indragostita fiind de un zid a decis sa devina sotia lui. Este adevarat, nu este vorba de un zid mic si pricajit „no name”, ci chiar de Zidul Berlinului.

In 1979, dupa ce a fost diagnosticata cu aceasta afectiune, Eija a decis „sa ia de barbat” celebra structura. Aceasta a marturisit ca s-a simtit atrasa de respectivul zid inca de la varsta de 7 ani, cand l-a vazut la televizor. Ulterior a inceput sa colecteze poze cu zidul berlinului si chiar sa-l viziteze.  Dupa cea de-a sasea excursie la celebra structura, femeia indragostita s-a hotarat sa oficializeze relatia, in fata mai multor invitati.
 
Baloane

Fetis BaloaneFetisistii cu baloane, sau „looner-ii” cum mai sunt denumiti, sunt tipii care se simt stimulati sexual de catre un balon sau si mai mult facand sex cu un balon. Acest tip de fetis este indirect legat de cel care priveste latexul. Ca si latexul, balaoanele sunt subtiri si sensibile la pipait, imitand astfel pielea umana. Mai mult de atat, spre deosebire de latex, balonul este mai flexibil, avand capacitatea de a se largi, acest lucru excitandu-i si mai mult pe „looner-ii”.

Si, in caz ca ti se pare aiurea sau anormala, afla ca din ce in ce mai multe website-uri dedicate „looner-ului” au invadat spatiul online in ultimul timp.

Stranutul

Fetis StranutPentru multi dintre noi, un stranut este pur si simplu o activitate biologica normala si nimic mai mult. Insa, pentru cativa entuziasti, un stranut  presupune mult mai mult de atat... fiind un soi de muzica pentru urechi si un gest senzual pentru ochi.

Probabil ca te gandesti ca acest fetis este unul rar intalnit si nu merita luat in seama prea mult, adeptii lui fiind compusi din cercuri restranse. Tin sa te anunt ca te inseli. Incearca doar sa dai un search mic pe google folosind cuvintele „fetis” si „stranut” si ai sa vezi cate pagini dedicate acestei intreprinderi ai sa gasesti. „Tarotul Stranutului” sau „Stranutul este senzual si trebuie tratat ca o arta” sunt doar cateva dintre ele.

Apasarea unei pedale

Fetis PedalaPersoanele care au acest fetis, simt o placere extrema prin apasarea pedalei unui autoturism sau motor. Si daca esti sceptic si crezi ca nu exista asa ceva, intra putin pe Pedal-Pumping.com, un site care se recomanda de alfel asa: „Pedal Pumping Foto and Leg Fetish Site”. Ai sa gasesti aici poze cu tipe care apasa pedalele, clipuri cu femei care incearca sa porneasca o masina etc.

 

Mainile pe sold

Fetis Mainile in soldAcest fetis al mainilor pe solduri implica atractia pe care o simti atunci cand vezi o persoana ca sta in aceasta pozitie. In interiorul celui mai mare site dedicat acestui tip de fetis gasesti diverse poze cu femei care stau in aceasta pozitie, furioase si incruntate, asa cum multe mame fac atunci cand isi cearta copilul obraznic . Probabil, daca stai sa faci o analiza psihologica mai profunda, creatorul site-ului cauta de fapt o figura materna care sa-l disciplineze interzicandu-i televizorul pentru cel putin doua ore. Nu-i asa ca acum, dupa cele citite, ti se pare ca obsesia ta pentru tocurile stiletto este un lucru firesc si de inteles?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele