Inedit

Barbatii se gandesc la sex de 5.000 de ori intr-un an

Cercetatorii au descoperit ca un barbat obisnuit se gandeste la sex de 13 ori pe zi, si, in total, pe parcursul unui intreg an, de 4.745 de ori. O treime dintre ei admit chiar ca sexul este primul lucru care le vine in cap atunci cand se trezesc dimineata.

Pe de alta parte, femeile se gandesc la sex de cinci ori pe zi, sau de 1.825 ori pe an. Insa, atunci cand vine vorba despre actul in sine, barbatii trebuie sa se multumeasca cu o medie de doar doua ori si jumatate pe saptamana, sau 104 pe an.

"Este binecunoscut faptul ca barbatii se gandesc foarte mult la sex, insa este uimitor ca am descoperit si de cate ori o fac in timpul unui an. Se pare ca fac mai mult sex in mintea lor decat in realitate. Nu se pot desparti de aceste ganduri nici macar atunci cand se trezesc dimineata. Prin urmare, cand va surprindeti iubitul uitandu-se in gol puteti intui ce-i trece prin cap", sustine un purtator de cuvant al companiei de cercetare www.Onepoll.com, citat de Telegraph.co.uk.
 
 ( citeste continuarea in Antena3 )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele