Poze industria carnii

Iata cele mai relevante poze despre industria carnii de pe acasa.ro

Cele mai citite despre industria carnii

Cum sa faci cel mai bun peste la gratar

 Una dintre cele mai bune metode de a gati pestele este prin prajire pe gratar. Astfel, pestele isi pastreaza si majoritatea substantelor nutritive iar gustul si aroma sunt extraordinare. Iata cateva trucuri pentru a pregati cel mai bun peste la gratar.

Cum sa faci o friptura frageda

Ai incercat de nenumarate ori, dar niciodata nu ti-a iesit ca la carte. Vorbesc despre friptura la cuptor, sau la gratar, frageda, care se topeste in gura. Mai jos iti oferim cateva sfaturi de care sat ii cont atunci cand prepari o friptura

Cat timp iti ia sa gatesti carnea

Timpul de preparare pentru carne difera in functie de temperatura la care o gatesti, nivelul focului (incet, mediu, tare) de marimea bucatii de carne, dar si de calitatea ei.

Cele mai noi despre industria carnii

Cum sa te bucuri de Paste fara grija kilogramelor in plus? Afla ce meniu sa adopti de la Cori Gramescu

Sarbatorile pascale sunt un prilej minunat de a petrece timp cu familia, dar traditia romaneasca este aceea a exceselor alimentare si nu de putine ori se intampla ca dupa perioada sarbatorilor sa ne confruntam cu lipsa de energie, stare de balonare, pofte alimentare insistente si, de ce nu, cateva kilograme in plus.

17 firme romanesti isi expun colectiile de mobilier din lemn masiv la Salone del Mobile.Milano, editia aprilie 2024

In perioada 16-21 aprilie 2024, industria de mobilier din Romania va fi reprezentata la unul dintre cele mai mari si prestigioase targuri internationale de mobilier si produse de design interior, Salone del Mobile.Milano. Evenimentul, care reuneste anul acesta peste 2.000 de expozanti si atrage peste 300.000 de vizitatori din intreaga lume ofera o platforma excelenta pentru prezentarea inovatiilor si tendintelor actuale din sectorul mobila si decoratiuni interioare.

Tu stii cum sa recunosti carnurile alterate inainte de a le cumpara? Sfaturile specialistilor

Produsele alimentare alterate pot prezenta riscuri semnificative pentru sanatate, iar printre acestea, carnea alterata ocupa un loc important. In cadrul emisiunii iThink, Alexandru Ciric, directorul Institutului National de Cercetari Alimentare, a oferit detalii esentiale despre cum putem identifica carnea alterata si care sunt riscurile asociate consumului acesteia.