Cele mai citite despre indemnata

Monica Tatoiu, indemnata de sot sa ia lectii de sex oral

Monica Tatoiu a marturisit in emisiunea "Agentul VIP", difuzata de Antena 2, ca sotul ei i-a sugerat sa ia lectii de sex oral cu ajutorul unui film porno.Intrebata de Cristian

Au uitat de unde au plecat. 4 vedete cu fite de mari staruri

Celebritatea inseamna faima, bani si lux. Insa toate acestea se castiga in timp, pentru unii cu mai multa munca, pentru altii, mai norocosi din fire, mult mai usor. Din pacate, cei mai multi uita de unde au plecat. Si avem exemple in showbizul romanesc.

Liana Stanciu a plecat cu emisiunea de la B1 TV

Liana Stanciu s-a mutat la TVR3. Realizatoarea emisiunii "Trenul vietii" a plecat de la B1 TV impreuna cu formatul de emisiune care ii apartine si pe care o va continua.Dupa ce a

Cele mai noi despre indemnata

Mesaj RO-ALERT! ALERTA DE URGENTA EXTREMA! Populatia avertizata in privinta gravitatii pandemiei

Un mesaj RO-ALERT a fost trimis in urma cu doar cateva minute romanilor. Autoritatile trag inca un smenal de alarma privind gravitatea situatiei in care ne aflam.

Andreea Raicu, nemachiata. Cum arata fara “castele de nisip din fond de ten si pudra”!

Andreea Raicu este adesea tinta criticilor cand iesie din casa nemachiata! Vedeta recunoaste pe blogul personal de ce uneori nu-si aplica niciun strop de machiaj!

Nu face asa ceva acasa! 5 tratamente cosmetice ce trebuie aplicate DOAR la salon!

Ce pot face cosmeticienele si tu nu? Ei, bine, sunt o multime de tratamente de infrumusetare care trebuie neaparat facute la un salon, de catre profesionisti, si nu de una singura, acasa! Iata cateva exemple!