Poze iisus hristos

Iata cele mai relevante poze despre iisus hristos de pe acasa.ro

Cele mai citite despre iisus hristos

Craciunita sau Steaua Craciunului

Craciunita sau Steaua Craciunului, denumita stiintific si Euphorbia pulcherrima sau Poinsettia este o planta de apartament care a devenit treptat un element decorativ pentru iarna, in special in perioada sarbatorilor.

Destinatii din Romania unde sa mergi cu rulota

Te-ai gandit ca ai vrea sa ai o vacanta in mijlocul naturii, in care sa nu depinzi de rezervari la hoteluri, taxe suplimentare sau servicii care sa-ti strice ziua? Atunci una dintre optiunile pe care le-ai putea adopta ar fi cea a unei vacante cu rulota.

Traditii si obiceiuri de Paste

Pastele este cea mai importanta sarbatoare a crestinatatii si s-a sarbatorit pentru prima data in jurul anului 1400 inainte de Hristos. Desi Pastele este cea mai importanta sarbatoare a crestinatatii si reprezinta Invierea mantuitorului Iisus Hristos, aceasta a fost mai intai o sarbatoare iudaica

Cele mai noi despre iisus hristos

Cand incepe Postul Craciunului 2022. In ce zile este dezlegare la peste si ce NU trebuie sa faci sub nicio forma in timpul postului

Postul Craciunului, cunoscut si ca Postul Nasterii lui Iisus Hristos, este unul dintre cele mai importante posturi din timpul anului. Postul Craciunului incepe in fiecare an la mijlocul lunii noiembrie si are o durata de 40 de zile.

Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil. Traditii, obiceiuri si superstitii de catre trebuie sa tii cont astazi

Pe 8 noiembrie romanii ii praznuiesc pe Sfintii Mihail si Gavriil. Arhanghelul Mihail este cunoscut ca si conducatorul ostilor ceresti de ingeri. In schimb, Arhanghelul Gavriil este vestitorul Fecioarei Maria, care anunta nasterea lui Iisus.

Rugaciuni catre Sfantul Dumitru pe care toata lumea trebuie sa le spuna astazi

Anual, pe 26 octombrie, crestinii il sarbatoresc pe Sfantul Dumitru. Este o sarbatoare mare, care marcheaza inceptul sezonului rece, in credinta populara. Pentru credinciosi este o zi de rugaciune intensa pentru iertarea de pacate, pentru ajutor si apararea de primejdii.