Cele mai citite despre ieftinire benzina

20 de intrebuintari ale bicarbonatului de sodiu in casa

De ce este bine sa ai mereu in casa, in garaj, in masina sau in poseta un borcanel de bicarbonat? Fie ca vrei sa stingi un incendiu, sa scoti o pata sau sa iti cureti mainile, praful magic rezolva aceste probleme in doar cateva secunde

De cati bani de buzunar ai nevoie in vacanta

Cand iti planifici o vacanta, una dintre cele mai importante intrebari la care trebuie sa gasesti raspuns este de cati bani vei avea nevoie. Nimeni nu-si doreste o vacanta in care sa nu dispuna de suficiente resurse financiare pentru a-si face o placere, deoarece vacanta reprezinta tocmai acea peri

Top destinatii europene unde sa mergi cu rulota

Ti-ai cumparat sau ti-ai inchiriat o rulota si vrei sa te plimbi cu ea prin Europa? Ai in minte ideea unei aventuri, insa nu stii spre ce destinatii ai putea porni? Iata cateva sugestii din partea noastra.

Cele mai noi despre ieftinire benzina

Cele mai bune vermorele pentru gradina ta

Cauti sa iti intretii cat mai eficient cu putinta gradina si sa elimini buruienile si parazitii in mod eficient? In acest caz, cel mai bun dispozitiv pentru tine este vermorelul. Aceasta unealta a fost conceputa pentru o intretinere eficienta a gradinii, pentru o utilizare facila si efort minim.

Cum sa alegi o statie incarcare auto electrica

Automobilele electrice sunt tot mai populare. Cu fiecare an, numarul acestora creste considerabil, deoarece tot mai multe persoane dintre cele care doresc sa-si schimbe masina veche se indreapta acum spre un automobil electric.

Scumpiri uriase in Romania! Gazul si lumina au atins cote colosale

Intr-un singur an, in Romania, au avut loc scumpiri uriase. Pretul gazului a crescut de 5 ori, iar cel al energiei electrice, de 4 ori.