Horoscop zilnic

#varsator #horoscop 2009

Horoscop 2009 zodia Varsator

In acest an vei invata sa iei lucrurile pas cu pas, fara graba si fara sa incerci sa sari peste etape, draga nativ Varsator. Se poate ca unele planuri pe care doresti sa le duci la indeplinire sa nu poata fi realizate decat daca treci prin toate etapele.
 

Predictii horoscop european 2009


Horoscop General 2009 Varsator


In acest an vei invata sa iei lucrurile pas cu pas, fara graba si fara sa incerci sa sari peste etape. Se poate ca unele planuri pe care doresti sa le duci la indeplinire sa nu poata fi realizate decat daca treci prin toate etapele.

O latura importanta o reprezinta si relatia cu familia, alaturi de care incepi sa-ti petreci mai mult timp. Responsabilitatile familiale devin prioritare, precum si bunaintelegere cu cei dragi.

Ai posibilitatea de a calatori mai mult ca de obicei, indiferent ca este vorba despre calatorii lungi sau scurte. In ambele cazuri acestea iti aduc bucurii si te implinesc.

Anul 2009 aduce noi oportunitati in afaceri si sanse de reusita atat pentru nativii care au un loc de munca, cat si pentru cei care cauta unul. Poti chiar sa dobandesti o pozitie superioara, gratie sprijinului venit din partea prietenilor si a cunostintelor tale. Este important sa nu pierzi nicio clipa din vedere scopul final pentru care te lupti si sa ai grija de bani. In caz contrar, te vei confrunta cu pierderi de sume mari.
 

Dragoste si sex Varsator


Inceputul anului iti aduce entuziasm si bucurii in viata sentimentala. Daca ai avut de suferit pana acum, iti vindeci ranile si incepi sa iubesti din nou. Lasi la o parte ratiunea si iti urmezi sentimentele. Relatia cu persoana iubita devine mai confortabila, deoarece acum reusesti sa-ti exprimi emotiile intr-un fel in care inainte ti se parea imposibil. Multi nativi se indragostesc puternic, in aceste prime luni ale lui 2009 sau se implica intr-o relatie serioasa. Pentru Varsatori, nici ipoteza unei casatorii nu este exclusa.

Odata cu al doilea trimestru al anului, pentru cuplurile stabile dispare orice urma de neintelegeri sau de suparari si beneficiezi de o perioada frumoasa, plina de armonie, alaturi de persoana iubita. Daca inca nu ai totala incredere in viitorul relatiei tale, vei deveni si mai confuz. Nu este cazul insa sa fugi. Incearca sa-l implici pe partener in proiectele care tin de viitorul vostru impreuna si incurajeaza un dialog deschis. Daca inca nu ai pe nimeni, acum este momentul ideal sa cunosti pe cineva care ti se potriveste.

Dupa a doua jumatate a anului, se poate sa fii pus in situatia de a face o alegere intre siguranta si dragoste. Desi te exprimi destul de clar, perechea ta nu va intelege foarte bine ce-ti doresti. Bazeaza-te pe lucrurile simple si nu astepta ca situatia sa se rezolve de la sine. Pe de alta parte, este nerecomandat sa incerci sa grabesti lucrurile. Problemele din cuplu se rezolva daca reusesti sa-ti pastrezi sangele rece. Sensibilitatea si atentiile tale deosebite, aratate persoanei iubite, ar putea rezolva un potential conflict.

In ultima parte din an devii mai exigent ca pana acum, ceea ce poate duce la discutii sau nemultumiri. Nu este vorba insa despre nimic grav. In relatia cu persoana iubita, arata-te mai increzator in fortele proprii. Dedica-ti timpul acesteia si fa-o sa te aprecieze pentru ceea ce esti.
 

Cariera si bani Varsator


Esti original si eficient la locul de munca si reusesti sa-ti organizezi bine responsabilitatile. Incepi anul decis sa faci tot posibilul pentru a reusi in ceea ce ti-ai propus. Este important insa ca in demersurile tale sa tii cont nu doar de eforturile considerabile pe care le depui, dar si de modul in care te porti cu cei din jur. Varsatorii care au aptitudini comunicative sunt cei mai castigati. Vor reusi sa intre in legatura cu persoane influente si vor deveni la randul lor influenti, schimband opinii sau mentalitati. Ai de facut o alegere importanta pe planul carierei. Instinctul te ajuta sa faci alegerea corecta.

Stabilitatea financiara de care te bucuri te impinge sa faci multe cheltuieli. Pentru ca ai o anumita siguranta financiara, vezi o gramada de produse in magazine care ti se par absolut seducatoare. Chiar daca par indispensabile, incearca sa privesti obiectiv situatia. Pe termen lung, orice mic sacrificiu si orice economie pe care o faci acum se va dovedi o alegere corecta mai tarziu.

Dupa primele 3 luni, ai posibilitatea sa faci cereri catre superiori, pentru a obtine lucrurile de care ai nevoie. Ai insa grija de modul in care pui problema sau in care prezinti situatia. O atitudine prea autoritara fata de cei cu care colaborezi este nerecomandata. Fii flexibil si subtil, doar astfel vei putea exploata oportunitatile aparute. Apar schimbari la care trebuie sa te adaptezi din mers. Nu te prea incanta ideea, dar te vei obisnui, in cele din urma. Fi foarte atent la promisiunile pe care le faci, pentru ca s-ar putea ca sarcinile asumate sa fie mai multe decat iti permiti sa faci intr-un timp scurt. Contul bancar sufera din lipsa de bani, cel putin in cazul in care nu ai pus nimic deoparte. Sumele pe care le asteptai intarzie sa apara, astfel incat te vezi nevoit sa renunti la unele lucruri importante din existanta ta.

De la mijlocul verii, lucrurile incep sa se complice, sub aspect profesional. Aduni nemultumiri, fata de care nu poti face nimic, pe moment. Din fericire, este vorba doar despre ceva pasager. Nu fi incapatanat si incearca sa accepti si alte pareri. Daca trebuie sa iei o decizie, orice sovaiala poate fi folosita impotriva ta de persoane rau intentionate. Este o perioada mult mai buna, sub aspect financiar, decat pana acum si incepi sa simti ca lucrurile intra in normal. Ai chiar sansa la bani si castigi ceva in plus fata de ceea ce se anuntase initial.

Sfarsitul de an iti aduce o dezvoltare importanta in planul carierei. Vei avea posibilitatea de a duce la bun sfarsit ceea ce ai inceput si de a atinge performante inalte. Daca sarcinile se inmultesc, ar fi bine sa incepi un training cu un subordonat , pentru a fi sigur ca ai o portita de scapare. Nu te teme sa ceri ajutor, ai multe optiuni in fata, pentru a-ti inlesni munca. Ai parte de surprize foarte placute, din punct de vedere bancar. Primesti o prima sau un cadou in bani, la care nu sperai.
 


Sanatate si stare de spirit Varsator



Incepi anul cu o conditie fizica buna. Cu moralul, insa, nu stai la fel de bine. Din cauza stresului sau a oboselii acumulate devii nervos. Activitatile relaxante iti fac bine, pentru ca uiti de griji si reusesti sa alungi gandurile negative. Evita mesele copioase, deoarece incepi sa aduni kilograme. Daca esti prea adancit in munca, deconecteaza-te printr-o activitate care iti face placere.

Dupa primul trimestru al anului, nu se intampla mari evenimente in privinta starii de sanatate. Privilegiaza somnul si fa tot posibilul pentru a adopta un regim de viata regulat. Se poate sa ai dureri de cap suparatoare, daca te concentrezi prea mult asupra activitatilor de peste zi. Odihna si compania prietenilor iti fac foarte bine.

Din vara, devii mai vulnerabil, iar nivelul de energie este scazut. Ai dureri de gat sau alte mici afectiuni suparatoare. Unii nativi sufera de afectiuni care au legatura cu ochii sau cavitatea bucala . Este indicat sa ai mai multa grija de tine, fara insa a exagera.

In ultimele luni din an devii intolerant cu cei din jur. Se poate sa fie nevoie de o vizita la un doctor sau de o interventie mai complicata, dar care va avea efecte benefice asupra starii tale de sanatate. Nu ridica obiecte grele. Incearca sa-ti pastrezi un dram de optimism, pentru ca situatia nu este deloc grava.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului