Horoscop zilnic

#scorpion #horoscop #horoscop 2009

Horoscop 2009 zodia Scorpion

Nou an iti ofera posibilitatea de a pune in aplicare planurile sau de a da o forma proiectelor la care lucrezi, draga Scorpion. Vei avea rezultate bune la locul de munca, iar relatia cu superiorii este satisfacatoare. Energia de care dispui trebuie sa o folosesti in scopuri cat mai constructive.
 

Predictii horoscop european 2009


Horoscop General 2009 Scorpion


Nou an iti ofera posibilitatea de a pune in aplicare planurile sau de a da o forma proiectelor la care lucrezi. Vei avea rezultate bune la locul de munca, iar relatia cu superiorii este satisfacatoare. Energia de care dispui trebuie sa o folosesti in scopuri cat mai constructive.

Pentru o conditie fizica buna si o disciplina a mintii, poti alege o disciplina orientala care sa ti se potriveasca.

Se poate ca in acest an sa te confrunti cu realitati pe care pana acum nu le-ai vazut. Daca renunti la iluzii, oricat de suparator ar fi primul moment, pe termen lung vei avea numai de castigat.
 


Dragoste si sex Scorpion



Viata sentimentala este caracterizata de liniste si stabilitate. Totusi, daca esti insensibil fata de partener sau prea gelos, ai putea provoca nemultumirea acestuia. Incearca sa-i anticipezi nevoile, va fi impresionat de atentia ta. Nativii singuri vor avea ocazia sa cunoasca persoana mult visata.

Incepand cu al doilea semestru, devii tot mai exigent, astfel incat putini au sansa sa te cucereasca. In viata de cuplu te confrunti cu cateva probleme, iar atmosfera este mai apasatoare ca de obicei. Acest moment va trece rapid si nu va lasa in urma schimbari drastice. Pe de alta parte, traversezi o perioada de maturitate, in care cuplul are sansa sa creasca, intr-un mod pozitiv.

Dupa a doua jumatate a anului, relatia cu partenerul de viata se complica, din cauza atitudinii tale severe. Este recomandat sa nu exagerezi cu pretentiile pe care le formulezi, altfel se poate sa ai parte de surprize neplacute. Asculta-ti intuitia, care iti da raspunsurile de care ai nevoie.

Fii rabdator cu persoana iubita. Nativii singuri renunta la orice prudenta si se implica in tot felul de relatii pasagere, care le ofera amuzament. Trebuie insa sa ia in consideratie si riscurile implicate in astfel de situatii.

Anul se incheie diferit, in functie de caz. Pentru unii, apar neintelegeri in viata de cuplu, din cauza influentelor negative ale lui Venus. Pe de alta parte, vor fi Scorpioni care vor trai momente frumoase alaturi de persoana iubita, gratie lui Uranus si Neptun. Daca nu ai inca pe nimeni, vei avea intalniri cu o persoana carismatica , cu care esti pe aceeasi lungime de unda.


Cariera si bani Scorpion



Daca in ultima perioada lucrurile au stagnat, la inceputul lui 2009 cariera ta prinde avant. Lucrurile se desfasoara mai usor decat inainte. Aptitudinile tale profesionale si farmecul personal te ajuta sa fii convingator. Vei avea termene limita stranse, la care trebuie sa faci fata. Nu te lasa influentat de cei din jur. Situatia financiara este stabila. Trebuie doar sa fii prudent in privinta cheltuielilor.

Din aprilie 2009, intampini unele dificultati, de scurta durata. Ti se pare ca esti apasat de prea multe responsabilitati. Poti cere sfatul cuiva avizat. Va trebui sa ai rabdare pentru ca situatia sa se amelioreze. Nu este cazul sa te agiti, lucrurile se vor rezolva de la sine. Banii vin, dar sunt prea putini pentru a putea acoperi toate nevoile tale. Ti se pare ca oricate eforturi ai face, nu reusesti sa pui nimic deoparte. Verifica sa ai platite toate datoriile si impozitele, indiferent cat sunt de vechi.

Din a doua parte a anului, ai parte de activitate intensa la locul de munca. Trebuie sa semnezi contracte, esti trimis cu treaba in alte orase si vezi cum proiectele la care lucrezi incep sa evolueze. Daca nu esti multumit de evaluarea muncii tale, fii ferm si exprima-ti convingerile. Te bucuri de o situatie financiara mai buna decat pana acum. Banii incep sa intre in cont si este posibila chiar o marire de salariu.

Inchei anul cu unele griji legate de serviciu. Solutiile insa vor aparea rapid. Nu incerca sa evidentiezi greselile profesionale ale celor din jur, chiar daca tu ai dreptate. Este mai bine sa fii diplomat si sa nu creezi o furtuna intr-un pahar cu apa. Daca nu faci risipa, atunci echilibrul contului bancar va ramane stabil. Organizeaza-ti banii intr-un mod eficient si nu vei avea niciun fel de problema.


Sanatate si stare de spirit Scorpion


In primele luni din noul an esti mai putin rezistent la germenii externi si se poate sa ai o stare generala proasta. Redu consumul de carne si supravegheaza-ti dieta. Unii Scopioni sufera de migrene.

Incepand cu al doilea trimestru, iti redobandesti energia si dinamismul. Se poate sa intampini unele probleme cu somnul si sa fii mai agitat ca de obicei. Gaseste o activitate care iti face placere, cum ar fi un sport favorit. Te vei relaxa si vei reusi sa te odihnesti mai bine.

Continua sa ai grija de tine si dupa a doua jumatate a anului. Daca alegi o alimentatie usoara si sanatoasa si daca te asiguri ca ai suficiente ore pentru odihna, totul va fi bine.

In ultimele luni devii mai serios, iar moralul nu mai este atat de ridicat. Daca vei suferi de o afectiune, va fi nevoie sa urmezi un tratament adecvat. Nu este vorba despre nimic care sa te alarmeze. Petrece mai mult timp in aer liber.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top