Horoscop zilnic

#horoscop #horoscop 2009 #berbec

Horocop 2009 zodia Berbec

2009 este un an in care devii mai sociabil ca de obicei, draga nativ Berbec. Prin urmare, iti este mai usor sa lucrezi in echipa, facand schimb de idei constructive si elaborand planuri.
 

Predictii horoscop european 2009
 

Horoscop General 2009 Berbec
 

Este un an in care devii mai sociabil ca de obicei. Prin urmare, iti este mai usor sa lucrezi in echipa, facand schimb de idei constructive si elaborand planuri. Relationezi cel mai bine cu persoanele apropiate, alaturi de care duci la bun sfarsit proiecte importante. Daca vei sti cum sa te porti si care este maniera de lucru cea mai indicata, vei avea parte de satisfactii mari, pe plan profesional. Ai o atitudine pozitiva in fata vietii si dobandesti multa incredere in tine.

In 2009 Berbecii se dovedesc inspirati, mai ales cei pe care-i preocupa intr-un fel sau altul o activitate artistica sau una sportiva. Te exprimi excelent in scris si verbal. Iti face foarte bine miscarea si vei avea de castigat daca incepi sa practici regulat un sport care ti se potriveste.

Alti nativi sunt atrasi de arta si de alte activitati, practicate mai mult ca un hobby, dar care insa le alunga plictiseala si le imbogatesc existenta.

Te-ai putea implica in institutii caritabile sau in domeniul public. Iti creste autoritatea si puterea in domeniul in care activezi. Ti se recunosc meritele si se poate sa primesti ca recompensa calatorii a caror perspectiva te bucura.
 

Dragoste si sex Berbec


Noul an incepe promitator, din punct de vedere sentimental. Frecventezi diverse cercuri si ai ocazia sa faci cunostinta cu tot felul de persoane. Daca cineva iti atrage atentia in mod deosebit, este bine sa-ti infranezi entuziasmul de inceput, pana cand afli cate ceva despre persoana in cauza.

Daca vrei sa te implici intr-o noua relatie, poti face acest lucru, atata timp cat stii unde te situezi. Berbecii care au deja o relatie stabila se bucura in continuare de momente fericite alaturi de persoana iubita. In general, in prima jumatate a lui 2009, esti protejat pe plan amoros.

Incepand cu a doua jumatate a anului, lucrurile se complica. Apar discutii, certuri, nemultumiri, despartiri, toate amestecate cu momente de pasiune intensa.

Se poate insa ca partenerul de viata sa ti se para promitator. Din partea lui primesti stabilitate, afectiune si fidelitate, insa ti se pare si plictisitor, ca nivel de intensitate in relatie. Pe de alta parte, ti se ofera posibilitatea unor experiente incitante, din partea altcuiva, insa fara niciun viitor. Va trebui sa alegi cu atentie. Daca nu-ti vor conveni consecintele alegerii facute, vei sti pe cine sa pui vina.

Numai in ultimele trei luni din an lucrurile incep sa se imbunatateasca. Va fi nevoie de rabdare din partea ta, pentru ca sperantele amoroase sa se concretizeze. In caz contrar, privesti situatia cu scepticism, pentru ca nu iti dai seama incotro se indreapta aceasta relatie. Nu-ti fie teama sa fii tu insuti in fata persoanei iubite. Naturaletea ta va fi cea mai apreciata.
 


Cariera si bani Berbec



Daca la inceputul anului lucrurile nu se misca atat de repede pe cat ti-ai dori, nu trebuie sa-ti pierzi speranta. Ai o perioada de respiro, in care te poti gandi la ceea ce-ti doresti cu adevarat. Ideile si initiativele tale se vor concretiza ceva mai tarziu, daca stii sa fii rabdator si sa-ti pastrezi calmul. Situatia financiara este stabila, gratie modului prevazator in care ai organizat bugetul.

Al doilea trimestru din an continua in acelasi fel linistit si poate usor nemotivant, ca primele luni. Gandeste-te, insa, ca orice reusita pe care ti-o doresti, indiferent ca este vorba despre o promovare sau altceva, inseamna eforturi sustinute. Va trebui sa iesi din zona ta de confort si sa redevii combativ.

Daca insa nu ai niciun plan precis, poti profita de aceasta perioada linistita pentru a te odihni mai mult. Pe de alta parte, apar oportunitati de a face bani, daca ai initiativa si daca faci investitii sigure. Se poate sa faci un imprumut bancar, iar conditiile contractului sa fie avantajoase.

Din a doua jumatate a lui 2009, astrele iti aduc sansa de a obtine un statut profesional mai inalt si de a-ti creste reputatia in mediul in care lucrezi. Daca te gandeai la o promovare, acum este momentul ca lucrurile sa se concretizeze. Impresioneaza-ti sefii prin aptitudinile tale si prin munca depusa. Esti foarte comunicativ si ai capacitati intelectuale de invidiat. Daca iti cauti un loc de munca, vei gasi ceva pe gustul tau, cu conditia sa fii dispus sa te adaptezi la un nou mediu. Situatia financiara este echilibrata si chiar se poate sa inchei o afacere profitabila . Sumele castigate te vor ajuta sa-ti ridici statutul social sau sa atingi nivelul de trai pe care ti l-ai dorit.

Spre sfarsitul anului te confrunti cu unele blocaje, la locul de munca. Cele mai mari atuuri se vor dovedi atunci rabdarea, calmul si capacitatea de a negocia. Astfel, vei gasi o solutie potrivita pentru problemele tale. Astrele te sfatuiesc sa faci investitii pe termen lung si sa controlezi cheltuielile, pentru a putea pune ceva deoparte.
 


Sanatate si stare de spirit Berbec



Incepi anul in forta, cu multa energie si cu un moral ridicat. Nu ar trebui sa ai probleme de sanatate, deoarece organismul tau are suficienti anticorpi pentru a te feri de microbi. Esti dinamic si optimist. Iti fac bine inotul si sporturile acvatice, care te mentin in forma.

Incepand din aprilie, astrele te sfatuiesc sa fii prudent in privinta practicarii unui sport, mai ales daca este vorba despre un sport extrem. Exista riscul unor contuzii sau dureri musculare . Devii mai trist, mai interiorizat si numai persoanele dragi te pot scoate din aceasta stare. Stai pe langa oameni care iti ofera afectiune si intelegere.

Incepand cu a doua jumatate a anului, devii mai putin rezistent, din cauza oboselii si a stresului acumulat. Se poate sa ai probleme cu somnul si sa fii mai nervos ca de obicei. Ti se pare ca ti-ai atins limitele si ca iti pierzi puterea de concentrare. Este timpul sa incepi un regim, pentru a da jos kilogramele in plus.

Iti revii in forma la sfarsitul lui 2009, cand rezistenta ta fizica este din nou in crestere. Va trebui sa lupti cu o dispozitie fluctuanta, care te face sa fii cand foarte agitat, cand linistit. Hidrateaza-te suficient si stai cat mai mult la aer.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare