Horoscop zilnic

#horoscop #balanta #horoscop 2009

Horoscop 2009 zodia Balanta

Anul 2009 iti aduce ocazia sa-ti exploatezi capacitatile creative, draga Balanta. Daca vrei sa ai un grad mai mare de confort acasa, vei putea sa-ti reamenajezi locuinta, fara a face o gaura in buget.

Balanta (22 septembrie-22 octombrie) Predictii horoscop european 2009


Horoscop General 2009 Balanta



Anul 2009 iti aduce ocazia sa-ti exploatezi capacitatile creative. Daca vrei sa ai un grad mai mare de confort acasa, vei putea sa-ti reamenajezi locuinta, fara a face o gaura in buget. Pentru Balante, mediul familial este extrem de important, astfel incat ele vor acorda o mare importanta aspectului locuintei, fie ca este vorba despre aceeasi casa, fie ca se muta in alta parte. Cu putin efort, vei gasi cele mai bune solutii pentru a transforma caminul tau intr-un spatiu relaxant si confortabil. Anul 2009 aduce avantaje financiare considerabile.

Daca ti se cere sprijinul din partea unui prieten, intinde-i mana si fa tot ce poti pentru el. Vei deveni popular in cercul de cunostinte.

Anul 2009 se anunta foarte bun din punct de vedere al carierei, banilor si dragostei. Apar castiguri financiare deosebite, obtii o pozitie avantajoasa la locul de munca si se poate sa-ti faci planuri de casatorie .
 


Dragoste si sex Balanta



Inceputul de an se dovedeste plin de tensiuni, in ceea ce priveste viata erotica. Instinctul te impinge spre aventuri patimase, care promit excese pe plan fizic. Te incanta ideea de a-ti face aceste placeri si de a inchide ochii in fata aspectelor mai putin avantajoase. Unii te vor considera egoist, pentru ca ceri foarte mult, incerci sa-ti impui ideile si fugi atunci cand apar probleme. Daca ai deja o relatie, vei risca mult, dand curs unei intalniri cu o alta persoana. Nativii care inca sunt singuri au sanse sa cunoasca pe cineva, in primele 3 luni ale anului.

In urmatoarea perioada, gusti din ceea ce-ti ofera noile cuceriri , fara sa te implici serios intr-o relatie. Pentru Balantele care traiesc in cuplu, perioada se dovedeste mai benefica, pentru ca este aducatoare de stabilitate si armonie. Stii sa spui exact ceea ce trebuie, iar persoana iubita este incantata de comportamentul tau. Ai grija sa nu traiesti in cerurile tale inalte, rupandu-te de restul lumii. Mentine-ti macar un picior pe pamant.

Dupa a doua jumatate a anului, Balantele se gandesc serios la posibilitatea de a oficializa cumva relatia. Exista insa dubii, atat pentru nativi, cat si pentru nativele Balanta, in privinta partenerului ales. Daca iti arati prea mult nemultumirile fata de acesta si tinzi sa-i vezi numai defectele, reactiile lui nu se vor lasa asteptate. Gandeste-te la consecinte inainte de a vorbi, pentru ca poti rani persoanele dragi foarte usor. Lunile iulie si august sunt cele mai vulnerabile, sub aspect amoros.

Ultimele 3 luni ale anului sunt aducatoare de noroc in viata sentimentala, atat pentru cei care singuri, cat si pentru cei care au o relatie. Gusta fiecare clipa fara sa te grabesti, deoarece te bucuri de protectia astrelor. Se poate chiar sa-ti faci planuri de casatorie. Daca nu primesti acum tot ce ti-ai dorit, nu te intrista.

Lucrurile se intampla incet, dar sigur, astfel incat tot ce ai de facut este sa astepti si sa traiesti clipa prezenta. Nu incerca sa provoci nimic. Astrele iti promit indeplinirea sperantelor.
 


Cariera si bani Balanta



La inceput de an esti ambitios si faci tot posibilul pentru a primi recunoasterea celor cu care lucrezi. Daca lucrurile insa nu-ti ies asa cum doresti, se poate sa fie din cauza oboselii. Incearca sa te odihnesti mai mult, pentru ca doar asa vei face fata cu bine tuturor responsabilitatilor avute. Situatia financiara arata multumitor. Se poate chiar sa-ti intre intre bani in cont, la care nu te asteptai. In general, intregul an este profitabil, din punct de vedere financiar.

Din al doilea trimestru, activitatea profesionala este caracterizata de blocaje sau intarzieri, indiferent de eforturile pe care le depui. Va trebui sa mai astepti o vreme, pentru ca lucrurile sa reintre in normal. Cand vine vorba de bani, fii circumspect si nu-ti oferi increderea in oricine. Daca trebuie sa semnezi niste contracte de colaborare, ia-ti toate masurile de precautie si verifica bine clauzele care privesc latura financiara. Ai posibilitatea sa castigi sume impresionante. Aceste castiguri banesti vin mai ales in cazul unor afaceri facute cu cineva din strainatate. Vei castiga respectul celor cu care lucrezi.

In a doua parte a anului faci tot posibilul pentru a-ti atinge scopul. Exprima-te cat mai clar si asculta si parerea celor din jur. Numai astfel vei depasi obstacolele din cale. Activitatile intelectuale si cele care implica studiu iti aduc o experienta valoroasa. Daca stai bine cu banii, nu inseamna ca poti sa-i arunci in stanga si-n dreapta. Pune ceva deoparte.

In ultima parte a lui 2009, Balantele se gandesc serios la o reorientare profesionala. Se poate sa caute ceva care sa le confere mai multa independenta, pentru a se exprima intr-un mod creativ. Este un moment bun pentru a pune bazele noii activitati, a-ti face relatii si a culege cat mai multe informatii, inainte de a face pasul decisiv. Sunt prevazute schimbari in domeniul financiar si nevoia de a lua o decizie importanta in privinta banilor.
 


Sanatate si stare de spirit Balanta



Starea de sanatate este multumitoare, cu exceptia unor mici probleme, pentru care gasesti solutii eficiente.

Incepand cu al doilea trimestru, nimic nu pare sa te mai multumeasca. Ai tendinta sa privesti totul in negru si sa consideri lucrurile mai grave decat sunt in realitate. Relaxeaza-te si nu-ti mai fa griji din nimic, pentru ca in final starea ta psihica iti va influenta si sanatatea.

Din a doua parte a anului devii mai sensibil la germenii exteriori si se poate sa te imbolnavesti usor. In ultimul trimestru al anului, devii agitat si nervos, iar grijile te macina permanent.

Activitatile care iti fac placere, compania prietenilor dragi si metodele de relaxare, cum ar fi masajul, sunt arme pe care le poti folosi pentru a depasi aceste momente.

Este un an in care Balantele trebuie sa evite cu orice pret stresul, deoarece acesta sfarseste prin a le afecta sanatatea.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului