Horoscop zilnic

#horoscop #zodii #horoscop martie #zodii martie #preocupari zodii martie

Preocuparile zodiilor la inceput de primavara

Preocuparile zodiilor la inceput de primavara sunt influentate de contexul astral favorabil marilor idealuri , reinventarii personale si profesionale, precum si dorintei acerbe de schimbare. Multi nativi ai zodiacului isi vor dori sa experimenteze lucruri noi, sa ia o directie concreta in cariera sau sa puna punctul pe "i" in relatiile personale. Iata care sunt prioritatile si obsesiile zodiilor primavara aceasta.

Berbec

Berbecii sunt preocupati in special de potentialul lor creativ si viseaza la activitati in aer liber, la initierea unor proiecte inedite sau la mobilizarea unui grup numeros de oameni in vederea militarii pentru un concept nobil. Au tendinta sa puna familia pe planul al doilea, ceea ce nu le aduce lucruri pozitive alaturi de cei dragi. In rest, berbecii dau randament maxim si sunt apreciati ca atare.

Taur

Taurii sunt insufletiti de vantul schimbarii primavara aceasta, iar aceasta necesitate accentuata ar putea sa fie ca un cutit cu doua taisuri: la serviciu poate aduce progres sau oprobiul colegilor, in viata personala poate isca un conflict cu persoana iubita. Acesti nativi se detaseaza de relatia de cuplu si incep sa se gandeasca la viitor in termeni de "eu" si nu de "noi".

Gemeni

Nativii din zodia gemenilor vor sa investeasca in terenuri, proprietati, afaceri sau proiecte la care nimeni nu s-ar fi asteptat. Au curaj sa-si gestioneze indraznet banii si nu accepta amanare, spre disperarea apropiatilor care se tem ca obsesia pentru risipa materiala ar putea avea consecinte neplacute.

Rac

Racii vor fi brusc preocupati de schimburi culturale, idei filosofice, calatorii, studii, extiderea orizontului propriu. Se vor inscrie la cursuri noi, care sa le completeze cultura generala si sa le dea un statut mai inalt in societate. Viata personala nu este o prioritate nici pentru raci, semn ca tensiunile in cuplu ameninta sa apara.

Leu

Nativii din leu gasesc o forta interioara speciala, care ii ajuta sa se reinventeze profesional si sa se impuna in cercurile importante. In relatia de cuplu, devin preocupati de comunicarea cu partenerul, impartasirea sentimentelor si o perfectionare a negocierii in cuplu.

Fecioara

Fecioarele se simt "bantuite" de trecut din senin, ba chiar se pot confrunta cu dezvaluirea unor aspecte controversate pe care le afla cu intarziere. Au tendinta sa "sape" adanc in cele intamplate odinioara si sa exagereze faptele rezultate, spre disperarea apropiatilor. Isi vor gasi alinarea in reamenajarea locuintei pentru primavara, curatand si dezinfectand fiecare colt al casei pentru a-si restabili pacea interioara.

Balanta

Balantele isi revizuiesc situatia financiara cu ocazia sosirii primaverii si isi achita datorii vechi, dau Cezarului ce-i al Cezarului si isi revendinca drepturi materiale pe care nu le-a primit la timp cu implicare si agresivitate chiar. Se concentreaza strict pe bani, inmultirea lor si investitiile posibile de la orizont.

Scorpion

Scorpionii se detaseaza total de mediul profesional si tind sa nu ii mai acorde importanta, concentrandu-se mai mult pe familie si relatia lor cu aceasta. Au tendinta sa exagereze cu satisfacerea placerilor proprii, fiind predispusi la abuzuri alimentare, de alcool sau tigari. Scorpionii vor doar sa se distreze si atat.

Sagetator

Sagetatorii ar putea fi extrem de preocupati de cariera si de viitorul pe care drumul profesional ales il rezerva in perspectiva. Sunt nemultumiti de munca depusa, de efortul constant irosit si de veniturile materiale nesatisfacatoare.

Capricorn

In aceasta primavara, capricornii sunt mai rationali si mai practici decat niciodata. Vor sa termine totul repede si bine, sa progreseze si sa culeaga roadele care au intarziat sa apara pana acum. Cu putin efort, atitudinea proactiva nu va intarzia sa produca efectul scontat.

Varsator

Varsatorii sunt emotivi si dornici de aventura la inceput de primavara. Nu isi mai gasesc locul la serviciu si viseaza la deplasari exotice, croaziere prelungite pe mare sau vizite pe taramuri indepartate. Sunt mai absenti decat de obicei si dau un randament scazut la serviciu.

Pesti

Nativii din pesti vor avea in martie o energie debordanta. Depasesc orice impediment, planurile lor se concretizeaza, iar contractele semnate se dovedesc in final a fi afaceri profitabile. Apar noi surse de castig pe care pestii nu le ignora, iar atmosfera din cadrul familiei este cel putin la fel de favorabila.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro