Horoscop zilnic

#horoscop #zodii #craciun #horoscop zodii #horoscop sarbatori

Horoscopul sarbatorilor de iarna

Sarbatorile de iarna aduc o perioada cu impliniri in plan personal, amoros si profesional. Chiar daca este o perioada de vacante, multi nativi sunt preocupati de proiectele de la serviciu si fac eforturi pentru a le duce la bun sfarsit. Situatia financiara este in general una dominata de instabilitate.

Berbec

Berbecii au o situatie financiara stabila, ceea ce le permite sa se bucure de un concediu placut si chiar sa faca unele cadouri speciale persoanelor dragi. Chiar daca putini mai lucreaza in ultimele zile din an, Berbecii pot avea parte chiar atunci de realizari importante.

Taur

Daca apar probleme la serviciu, Taurii trebuie sa gaseasca o solutie inainte de sfarsitul anului, pentru a avea parte de liniste mai tarziu. In viata amoroasa apar numeroase oportunitati , iar nativii se vor distra foarte mult in decembrie, fara sa se ataseze de cineva. Cei cu o relatie se bucura de stabilitate. Taurii sunt nevoiti sa-si reduca cheltuielile.

Gemeni

Gemenii traverseaza o perioada frumoasa in plan amoros, in preajma sarbatorilor de iarna. Cei intr-o relatie se simt impliniti si protejati, iar cei singuri se pot indragosti pe neasteptate. Gemenii ar trebui sa acorde atentie activitatii profesionale, deoarece apar oportunitati chiar la final de luna. Cu banii nativii stau bine.

Rac

Racii au ocazia sa discute cu partenerul de viata pentru a gasi solutii la problemele cu care se confrunta. Daca dau dovada de bunavointa, ar putea sa reuseasca chiar mai multe decat si-ar fi imaginat. Spre sfarsitul anului, Racii au parte de o perioada frumoasa si romantica. Tot acum apar oportunitati deosebite de afaceri.

Leu

Leii sufera de singuratate, intr-un fel sau altul. In perioada sarbatorilor de iarna, insa, situatia se poate schimba in favoarea lor. La locul de munca apar oportunitati de realizari importante, dar unii Lei isi ruineaza sansele printr-o atitudine agresiva, total nepotrivita.

Fecioara

De sarbatori, Fecioarele au parte de una dintre cele mai frumoase perioade pe plan sentimental, din acest an. Unele dintre Fecioare vor incepe o noua relatie, in timp ce altele se vor decide sa se casatoreasca. O propunere interesanta le-ar putea schimba in bine situatia profesionala.

Balanta

Balantele trebuie sa dea dovada de mai mult echilibru in viata sentimentala, deoarece au tendinta sa exagereze si sa-si supere partenerul. Nativele singure isi doresc o relatie, dar si aici ar fi bine sa actioneze cu cap. Situatia financiara este foarte buna, asa ca sarbatorile de iarna vor fi pline de daruri si bucurii.

Scorpion

Scorpionii simt nevoia sa primeasca afectiune si petrec mai mult timp cu persoana iubita. Nativii singuri ar trebui sa fie mai flexibili si mai comunicativi, deoarece in ultima parte a anului vor avea sansa de a intalni o persoana cu totul speciala. Situatia financiara este cam dificila, din cauza numeroaselor cheltuieli.

Sagetator

Sagetatorii traiesc clipe frumoase alaturi de persoana iubita, in ultima parte din decembrie 2011. Unii nativi au parte de o vacanta romantica . In activitatea profesionala lucrurile se precipita si va trebui sa iei o decizie importanta inainte de finalul anului. Pastreaza o atitudine echilibrata, atat in ceea ce priveste serviciul, cat si in ceea ce priveste banii.

Capricorn

Capricornii tind sa fie putin dificili in plan amoros, deoarece sunt confunzi si nu stiu ce-si doresc cu adevarat. Cu putin efort, insa, vor ajunge la o concluzie si vor lua cea mai buna decizie. Chiar daca este final de an, esti dornic de munca si ai rezultate bune.

Varsator

Varsatorii sunt interesati de viata lor sentimentala. Au parte de intalniri si experiente care le fac placere, desi nu sunt neaparat de viitor. La locul de munca, Varsatorii trebuie sa fie mai modesti si mai diplomati. Cu banii nativii stau bine si chiar pot face afaceri profitabile.

Pesti

Pestii au asteptari un pic prea mari de la partenerii de viata si s-ar putea sa fie dezamagiti. Unii dintre ei ar putea sa aiba o aventura chiar in ultima parte a anului. La locul de munca este bine sa ia lucrurile pe rand si sa se bazeze pe ceea ce au in mana, nu pe ceea ce ar putea sau ar dori sa aiba.

Foto: ourservicesindia.blogspot.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului