Horoscop zilnic

#horoscop #zodii #horoscop 2012 #horoscop sanatate 2012

Horoscopul sanatatii 2012

horoscopul sanatatii 2012 atrage atentia asupra tenditelor spre comportamente excesive. Nativii celor 12 zodii trebuie sa fie ceva mai cumpatati in acest an, pentru a evita aparitia unor afectiuni neplacute.

Afla predictiile 2012 pentru sanatate, in functie de zodia ta :

 

horoscop sanatate 2012 Berbec - Predictii 2012 Berbec Sanatate


In 2012 ai o stare de sanatate satisfacatoare. Este bine sa gasesti modalitati sanatoase de a te elibera de energiile negative. Tinzi sa fii uneori prea nervos. Sportul te-ar putea ajuta. Elimina excesele culinare si pe cele sexuale daca nu vrei sa te trezesti cu probleme.

 

Horoscop sanatate 2012 Taur - Predictii 2012 Taur Sanatate


Ai un tonus foarte bun in 2012. Esti optimist si energic, prin urmare vei face fata cu bine tuturor incercarilor. Sistemul respirator reprezinta, in schimb, o problema. Este recomandat sa te feresti de frig. Te poti mentine intr-o forma fizica buna daca faci sport, insa fara un efort urias.

 

Horoscop sanatate 2012 Gemeni - Predictii 2012 Gemeni Sanatate


Cea mai buna perioada pentru tine in 2012 este primavara, cel putin in ceea ce priveste starea de spirit. In aprilie - iunie esti vesel, optimist, plin de energie si foarte rezistent. In restul anului trebuie sa depui eforturi pentru a nu gandi negativ. Ai nevoie de mai multa odihna.

 

Horoscop sanatate 2012 Rac - Predictii 2012 Rac Sanatate


In 2012 este bine sa adopti un regim de viata cat mai echilibrat. Nu mai manca cand se nimereste si supravegheaza-ti alimentatia. Dupa a doua jumatate a anului orice excese incep sa se faca simtite. Dormi mai mult si gaseste o modalitate de a scapa de energia negativa acumulata.

 

Horoscop sanatate 2012 Leu - Predictii 2012 Leu Sanatate


Esti intr-o forma fizica excelenta in 2012. Daca ai avut parte de momente mai dificile in trecut, uita de ele. Esti optimist, plin de energie si in deplina putere de munca. Se poate insa uneori sa ai momente de nervozitate, insa nu este vorba despre nimic grav.

 

Horoscop sanatate 2012 Fecioara - Predictii 2012 Fecioara Sanatate


Ai multe de facut in 2012 astfel incat se poate sa te simti adesea obosit. Grijile, oboseala, problemele pe care trebuie sa le rezolvi nu-ti mai lasa niciun pic de timp liber. De aceea s-ar putea sa fii foarte nervos si agitat. Trebuie sa gasesti modalitati sanatoase de a te relaxa.

 

Horoscop sanatate 2012 Balanta - Predictii 2012 Balanta Sanatate


Starea ta de sanatate in 2012 este destul de buna. Daca te confrunti cu unele probleme in prima parte a anului vei gasi remediul potrivit. Avand suficienta energie fizica poti sa incepi sa practici un sport. Multe Balante vor avea o vointa puternica de a se abtine de la mesele copioase si vor putea slabi.

 

Horoscop sanatate 2012 Scorpion - Predictii 2012 Scorpion Sanatate


Se poate ca in acest an sa fii destul de agitat si uneori chiar nervos. Fa tot posibilul pentru a avea un regim de viata echilibrat, deoarece te va ajuta sa ai o stare de spirit buna. Dupa a doua jumatate a anului intuitia este cea care te conduce pe drumul cel bun. Ai incredere in tine.

 

Horoscop sanatate 2012 Sagetator - Predictii 2012 Sagetator Sanatate


Daca suferi de o afectiune, in primavara lui 2012 poti gasi remediul cel mai potrivit. In general, starea ta de sanatate este buna. Ai energie suficienta pentru a face fata tuturor responsabilitatilor. Devii uneori cam nervos si va trebui sa gasesti o modalitate de a te relaxa. Mananca mai putin.

 

Horoscop sanatate 2012 Capricorn - Predictii 2012 Capricorn Sanatate


Daca ai o perioada de insomnii apeleaza la remedii naturale in locul pastilelor. Adopta un regim de viata echilibrat pentru a-ti obisnui organismul cu o ora de culcare si cu cateva ore bine stabilite pentru somn. Ai un moral bun si nu intampini probleme serioase de sanatate.

 

Horoscop sanatate 2012 Varsator - Predictii 2012 Varsator Sanatate


Anul 2012 nu este foarte bun in ceea ce priveste sanatatea. Poti avea mici accidente, probleme la nivel fizic si psihic, insomnii, stare de servozitate, tensiune. Ai mai multa grija de tine si adopta un stil de viata sanatos, chiar daca nu-ti place sa respecti nicio regula.

 

Horoscop sanatate 2012 Pesti - Predictii 2012 Pesti Sanatate


In 2012 vei depune un efort mare atat fizic, cat si mental. Ti-ar face bine un sport care combina cele doua planuri, precum artele martiale sau chiar dansul. Daca suferi de o anumita afectiune, pana in primavara vei gasi tratamentul eficient. Mananca mai putin si renunta la alimentele grele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare