Horoscop zilnic

#horoscop lunar #horoscop #zodii #horoscop octombrie #predictii zodii

Horoscopul lunar: horoscopul lunii octombrie 2011

Luna octombrie reprezinta o perioada in care contactele, relatiile si comunicarea joaca un rol important. Cei care doresc sa aiba stabilitate si siguranta trebuie sa stie ce sa vorbeasca si cand sa vorbeasca.

Afla in continuare predictiile lunii octombrie 2011:

 

horoscop berbec Octombrie 2011


Nu te grabi sa termini ceea ce ai de facut. Daca incepi mai multe lucruri deodata, nu inseamna neaparat ca vei castiga timp. Ia-le pe rand si acorda atentia necesara fiecaruia. In discutiile cu ceilalti, gandeste-te bine la ceea ce spui, pentru a nu-ti face rau de unul singur. Fii diplomat si totul va fi bine.

 

horoscop taur Octombrie 2011


Ai foarte multe de facut la locul de munca, insa si rezultatele pot fi mai mult decat satisfacatoare. Rezerva-ti, insa, timp pentru familie. In caz contrar, vei avea dificultati cu cei dragi. Familia nu este foarte incantata de timpul indelungat petrecut departe de casa. Redu cheltuielile.

 

Horoscop Gemeni Octombrie 2011


In prima parte a lunii este important sa fii foarte atent la felul in care comunici cu cei din jur. Exprima-te cat mai clar si cere detalii, pentru a fi sigur ca nu interpretezi gresit. Dupa a doua jumatate, faci calatorii lungi, in interes de serviciu, iar aceste calatorii te-ar putea ajuta in cariera.

 

horoscop rac Octombrie 2011


Intereseaza-te de situatia ta financiara. Daca trebuie sa platesti niste datorii, ocupa acum de acest lucru. Daca exista posibilitatea unor investitii, informeaza-te bine pentru a lua cea mai buna decizie. La locul de munca tinzi sa faci mult peste ceea ce iti este cerut, insa se poate ca in final excesele sa nu fie benefice.

 

horoscop leu Octombrie 2011


In prima jumatate a lunii octombrie te intereseaza latura amoroasa a vietii tale. Daca ai o relatie serioasa, se poate sa decideti sa va casatoriti. Daca esti inca necasatorit, cineva nou apare in viata ta. Acorda-ti suficient timp pentru a cunoaste persoana. Dupa a doua jumatate a perioadei, te ocupi de bani.

 

horoscop fecioara Octombrie 2011


Ai foarte mult de lucru in prima parte a lunii, asa ca nu este exclus sa pleci dimineata la serviciu si sa te intorci seara tarziu acasa. Va trebui sa-ti gestionezi timpul foarte bine. Daca exista zvonuri, tensiuni sau alte probleme, ignora-le si concentreaza-te asupra ceea ce ai de facut. Rezerva-ti timp pentru familie in ultimele doua saptamani din luna.

 

horoscop balanta Octombrie 2011


Ai o viata sentimentala agitata, cu mai multi pretendenti care iti solicita atentia in octombrie. Te incanta admiratia de care ai parte, insa nu inseamna ca nu pot aparea si incurcaturi. Este bine sa ramai cu picioarele pe pamant si sa te gandesti bine inainte sa actionezi si inainte sa vorbesti.

 

horoscop scorpion Octombrie 2011


In octombrie trebuie sa te imparti intre responsabilitatile de acasa si cele de serviciu. Poate fi uneori extrem de dificil, dar este necesar. Ai mai multa grija de bani. Verifica situatia financiara si ia deciziile care se impun. Numai astfel nu te vei confrunta cu probleme dificile.

 

horoscop sagetator Octombrie 2011


Daca iti iei niste angajamente pentru aceasta luna, respecta-le. Fii foarte atent la felul in care comunici cu cei din jur. Se poate sa apara neclaritati sau judecati pripite. Este o luna agitata, cu aspecte care te nemultumesc. In ultima saptamana iti vei regasi insa linistea, in sanul caminului.

 

horoscop capricorn Octombrie 2011


Se poate sa te confrunti cu probleme financiare in octombrie. Verifica fiecare cheltuiala facuta si pune ceva bani deoparte. De asemenea, nu ar fi o idee prea buna sa spui cuiva cat castigi. Este oricum o informatie personala si nimeni nu are dreptul sa ceara astfel de detalii. Nu munci mai mult decat iti sta in putere.

 

horoscop varsator Octombrie 2011


In octombrie ai sansa de a-ti trai visul. Daca pana acum doar visai si iti doreai sa ti se intample ceva, acum vei avea parte de acel lucru. Fii atent insa la vorbele spuse, pentru ca pot aparea deceptii si discutii. Se poate ca dupa prima saptamana sa traiesti o poveste de dragoste cu o persoana foarte diferita de tine, dintr-un punct de vedere.

 

Horoscop Pesti Octombrie 2011


Nu consuma substante nocive, care nu fac decat sa-ti distruga sanatatea. Evita excesele de alcool, tutun, cafea etc. Vei avea mult de munca, iar acest lucru te poate consuma fizic si psihic destul de tare. Ia lucrurile pe rand si nu-ti asuma responsabilitati prea mari. Numai astfel vei putea pastra un echilibru.


Foto: rainman65.deviantart.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare